11 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

11 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Onze veranda’s zijn geproduceerd van de beste materialen zodat u blijvend kunt genieten van uw eigen, knusse terrasoverkapping. Wij hebben bij Fonteyn de grote houten veranda merken, zoals Karibu, Lugarde, Hillhout en Outdoor Life Poducts. De topkwaliteit van deze houten overkappingen zorgt ervoor dat ze langdurig meegaan. Daarnaast zijn de houten veranda’s water-, regen-, en windbestendig.

Wie graag een houten veranda wil, wil er wel één die perfect past bij de tuin waarin de overkapping komt te staan. Bij Fonteyn hebben wij ons zeer ruime aanbod houten veranda’s volledig uitgestald in onze riante showroom. U bent van harte welkom om hier, onder het genot van een kopje koffie, inspiratie op te doen. Onze gepassioneerde en deskundige adviseurs helpen u zes dagen in de week graag bij het zoeken naar de houten veranda die uw tuin het best laat uitkomen. Zij verrassen u graag met de vele mogelijkheden voor een unieke afdekking. Heeft een bepaalde sfeer in gedachten, of wilt u dat de houten veranda overeenkomt met andere kleuren in de tuin? Neem dan enkele sfeerfoto’s mee, zodat onze adviseurs u kunnen helpen met de styling.

Ondanks de hoge kwaliteit die onze houten veranda’s waarborgen, hanteren we een zeer gunstige prijsstelling. Door onze houten overkappingengroot in te kopen, houden we voor u de prijzen zo laag mogelijk. Bovendien zijn onze overkappingen hierdoor direct uit voorraad leverbaar, zodat we de overkapping van uw keuze snel kunnen leveren. U kunt dus binnen een mum van tijd genieten van een houten overkapping van Fonteyn!

Bekijk al onze mogelijkheden in onze webshop of laat u inspireren in de showroom van Fonteyn in Uddel.

Snel naar: