167 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren

Aluminium veranda’s voor maximaal comfort

Met een aluminium veranda geniet je het hele jaar door van het buitenleven. Met jouw aluminium veranda van Fonteyn zit je namelijk altijd droog en beschut, ongeacht het seizoen. Verrijk de veranda met terrasverwarming en je hebt zelfs in de koude wintermaanden plezier van deze extra buitenruimte. In het assortiment van Fonteyn vind je diverse aluminium veranda’s in verschillende prijsklassen. Van eenvoudige modellen die makkelijk zelf te plaatsen zijn, tot uitgebreide afsluitbare veranda’s op maat. Alles voor een buitenruimte waar je heerlijk tot rust komt, vind je bij Fonteyn.

Wat is een aluminium veranda?

Een aluminium veranda is een overspanning in de tuin, meestal geplaatst tegen het huis. Het bestaat uit een aluminium dak met staanders. Een veranda van aluminium zorgt ervoor dat je meer en langer plezier hebt van je tuin. Ook vergroot het je overdekte ruimte, waardoor sommige mensen het juist zien als een uitbreiding van hun woning. In alle gevallen is het een heerlijke verrijking van je leefruimte. Aluminium is een licht en onderhoudsarm materiaal. Omdat het ook erg sterk is, maakt aluminium het mogelijk om grote overspanningen te creëren, zonder af te doen aan het design. Het is dan ook het ideale materiaal voor een mooie en bovendien duurzame beschutting voor een buitenruimte.

Soorten veranda’s van aluminium

Er zijn verschillende soorten en modellen aluminium veranda’s te bestellen. Het aluminium is vaak voorzien van een poedercoating. Dit vormt een beschermlaag en kan in verschillende kleuren aangebracht worden. Kies een veranda in de kleur van je keuze, die aansluit bij de stijl van je tuin en woning. De veranda’s zijn er onder meer in witte, grijze of groene tinten. Ook zijn er verschillende soorten dakbedekking mogelijk, is er de optie tot een hellend of een plat dak én kun je kiezen voor een open of (deels) afgesloten veranda. Bij Fonteyn vind je dan ook altijd de perfecte veranda voor jouw tuin.

Aluminium veranda kopen

Weet je al precies wat je wilt? Koop je aluminium veranda dan direct online. In je klantaccount volg je je bestelling van de site tot aan de deur. Wij begrijpen het natuurlijk ook als je eerst nog graag advies inwint! Voor alle veranda’s geldt dat je een adviesgesprek op afspraak kunt inplannen. Onze specialisten spreken de mogelijkheden dan uitgebreid met je door en kijken met je mee hoe je jouw veranda precies laat aansluiten op je wensen.