Aluminium overkappingen

Aluminium overkappingen
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour
Filter

Op het moment Winkelt:

  1. Dakbedekking: Riet
  2. Dakbedekking: Exclusief

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Weer of geen weer: bij Fonteyn zijn we van mening dat iedereen gedurende het hele jaar van zijn tuin mag genieten. Met een aluminium veranda van Fonteyn is dit mogelijk. Onze veranda’s zijn door hun strakke lijnen en schitterende aluminium een lust voor het oog en een pronkstuk in iedere tuin. Het aluminium is elektrolytisch afgewerkt met een poedercoating zodat onze overkappingen uw leven lang mooi blijven. Elk seizoen weer.

Van de eerste lentestralen tot de late najaarszon, met een aluminium veranda van Fonteyn geniet je het hele jaar door. Onder één van onze prachtige aluminium veranda’s zit je namelijk altijd droog. In combinatie met terrasverwarming, kunt u zelfs in de winter genieten van uw stijlvolle aluminium veranda. Hebt u geen plek voor terrasverwarming? Denk dan eens aan een prachtige sfeerhaard, die niet alleen voor warmte zorgt, maar de tuin ook een hele sfeervolle uitstraling geeft.

Bij Fonteyn hebben we respect voor ieders smaak en vinden we het belangrijk dat uw aluminium veranda perfect aansluit op de inrichting van uw tuin. Fonteyn biedt u daarom de keuze uit een enorm aanbod overkappingen waarvan de meeste gepresenteerd worden in onze fraaie showroom. Onze gepassioneerde adviseurs kunnen u altijd voorzien van een gericht advies om uw keuze te vergemakkelijken. U bent van harte welkom voor een inspirerende rondleiding. Wij staan altijd voor u klaar, net als de koffie. Om te kunnen genieten van uw eigen aluminium veranda, moet u bij Fonteyn.

Dankzij onze enorme opslagkelder kunnen wij onze aluminium veranda’s groot inkopen, waarmee wede kosten voor u zo laag mogelijk houden. Daarnaast kunnen wij uw aluminium overkapping zeer snel leveren. Hierdoor geniet u binnen korte tijd onder uw eigen aluminium overkapping. Daarbij kunt u rekenen op de uitstekende service van Fonteyn. Niet zeker welke aluminium overkapping u wilt? Onze adviseurs zullen u altijd helpen om de meest geschikte overkapping te vinden.

Bekijk al onze aluminium veranda mogelijkheden in onze webshop of laat u inspireren in de showroom van Fonteyn in Uddel.

Snel naar:

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal