1571 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren & sorteren

1571 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren & sorteren

Onze tuinmeubelexperts, trendwatchers en stylisten presenteren ons laatste tuinmeubelen aanbod in sfeervolle tuinkamers. Bekijk de laatste trends, kleuren en modellen op uw gemak. Probeer zelf uw ideale loungebank uit of neem plaats aan één van de prachtige tuinsets. Wij staan zes dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van het beste advies.

Bij Fonteyn kunt u tuinmeubelen aanschaffen als tuinstoelentuintafelstuinbankentuinmeubelsets en loungesets. U heeft bij Fonteyn de keuze uit de laatste tuinmeubel trends, geproduceerd van duurzaam materiaal en beschikbaar in diverse uitvoeringen. In ons assortiment vindt u terras- en tuinmeubilair in onder andere de volgende materialen: 

Wij leveren tuinmeubels uit onze eigen Fonteyn collectie, maar ook topmerken met de beste kwaliteit. Doordat Fonteyn haar tuinartikelen op grote schaal produceert en inkoopt, kunnen wij deze voor u zo gunstig mogelijk prijzen. Bekijk hier onze tuinmeubelen outlet. Aangezien wij onze tuinmeubelen ook zelf controleren, garanderen wij naast een betaalbaar product ook hoge kwaliteit en goede service. Onder de tuinmeubelwinkel ligt bovendien onze eigen opslagkelder van 60.000 m3 groot. Van hieruit kunnen wij ons tuinmeubelen vrijwel altijd direct leveren.

Neem contact op met Fonteyn, via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of via het contactformulier.

In onze showroom of online tuinmeubelshop geniet u van een groot en veelzijdig assortiment aan goedkope tuinmeubels. Naast de bekende merken, verkopen wij ook onze eigen tuinmeubelcollectie. De goedkope tuinmeubelen uit deze collectie worden met grote zorg door onszelf ontworpen. Die zorg ziet u ook terug in onze showroom, waar alle tuinmeubelen netjes en overzichtelijk staan opgesteld.

Dat onze tuinartikelen van hoge kwaliteit zijn is bij de jury van de branchevereniging van tuinmeubelen en de gemeente Apeldoorn niet onopgemerkt gebleven. Fonteyn is dan ook bekroond met de eervolle titel: ‘Beste tuinmeubelwinkel 2017’. Deze prijs wordt uitgereikt door Bracheorganisatie B3 onder een grote hoeveelheid tuinmeubelwinkels tijdens de jaarlijkse B3 Benelux Tuinmeubelvakbeurs.

De overkoepelende branche vereniging schreef over Fonteyn in het juryrapport:

“Een hele grote zaak met veel daglicht en een enorm grote collectie van alle soorten tuinmeubelen, verschillende stijlen en prijscategorieën. Ruim opgezet en fantastisch gestyled!.”