Voetenbank

Voetenbank
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour
Filter

Op het moment Winkelt:

  1. Merk: Hartman

1 Artikel(en)

per pagina

1 Artikel(en)

per pagina

Wat is er lekkerder dan languit van de tuin genieten? Met de voeten omhoog en nippend van uw favoriete dorstlesser? Bij Fonteyn gunnen we iedereen een dergelijk ontspanningsmoment. In ons tuinmeubelassortiment is dan ook veel ruimte gereserveerd voor een brede collectie comfortabele voetenbankjes. De bankjes bieden u de ideale ondersteuning om heerlijk te loungen. U denkt niet meer aan opstaan als u het zich eenmaal gemakkelijk heeft gemaakt met zo’n heerlijk voetenbankje.

Onze collectie voetenbankjes kenmerkt zich door een veelzijdigheid aan kleuren, materialen en designs. Of uw keuze nu uitgaat naar een teakhouten onderstel of juist een strak aluminium frame: bij ons vindt u geheid de voor u perfecte voetenbank. Er is voor ieder wat wils, welk type tuin u ook heeft.

Ons complete aanbod tuinmeubelen staat sfeervol opgesteld in onze 35.000 m2 grote showroom. Hier worden onze voetenbanken gepresenteerd in tal van verschillende tuinsettingen, zodat u voldoende inspiratie kunt opdoen voor uw eigen tuin. Heeft u hulp nodig om uit ons enorme aanbod het juiste voetenbankje te kiezen? Daan staan onze gepassioneerde en vakbekwame adviseurs altijd voor u klaar om u te voorzien van een gericht advies. Zij helpen u graag aan het voetenbankje dat voor uw tuin gemaakt lijkt te zijn.

Bij Fonteyn staat uw geluk voorop. Dat blijkt niet alleen uit ons brede aanbod, waarin we rekening houden met ieders wensen, maar tevens uit onze uitstekende service. U kunt namelijk altijd een beroep op ons doen als u ons nodig heeft. Verder werken we bij Fonteyn strikt met kwalitatief hoogstaande materialen. Een bank van Fonteyn gaat hierdoor jaren mee; u kunt er oneindig veel zonnige middagen mee vooruit.

Dankzij onze ruime voorraadkelder van maar liefst 60.000 m3 kunnen we veel van onze voetenbanken direct uit voorraad leveren. Dit betekent dat het voetenbankje van uw keuze snel in uw tuin staat, zodat u er ook snel van kunt genieten.

Bekijk al onze voetenbanken in de webshop of breng een bezoek aan onze showroom. De koffie staat voor u klaar.

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal