30 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Genieten een een ronde tuintafel?

Een ronde tuintafel laat je volop genieten van eindeloze zomeravonden met familie of vrienden. De ronde vorm van de tuintafel zorgt ervoor dat iedereen elkaar kan aankijken tijdens een gezellig diner of een spelletjesavond. Door de vorm van de tafel schuif je ook makkelijk extra stoelen bij, zonder dat dit ten koste gaat van het zitcomfort van je gasten. De ronde afwerking voorkomt daarnaast onhandige hoeken aan je tafel. Je ronde tuintafel zoek je natuurlijk uit bij de grootste tuinmeubelen showroom van Europa. Fonteyn heeft een ruim assortiment aan tuintafels en ander tuinmeubilair. De ervaren adviseurs helpen je graag bij het uitkiezen van de ronde tuintafel die past bij jouw wensen.

Tuintafel ronde vorm: diverse soorten

Een tuintafel met een rond model is er in allerlei soorten en maten. Kies een bistrotafel met een kleine doorsnede als je een beperkte buitenruimte hebt. Deze kleine ronde tuintafel is ook makkelijk aan te schuiven als bijzettafel bij je tuinset. Zoek je meer een koffietafel? Dan is een lage ronde tafel passend. En voor wie graag met meerdere mensen dineert, zijn er grote tafels waar minimaal zes stoelen omheen passen. Alle tuinmeubels in het assortiment zijn van topkwaliteit. Met het juiste onderhoud gaan ze dan ook jaren mee.

Materialen ronde tuintafels

Natuurlijk zijn de tafels er ook in verschillende stijlen. Bij een modern ingerichte tuin past een tafel met strakke of gekruiste voet. Een klassieke tuin gaat nog meer spreken door het toevoegen van een tafel met ronde voet. De ronde tuintafels in het assortiment van Fonteyn zijn beschikbaar in allerlei materialen. Kies voor opengewerkt wicker of een houten tafel als natuurlijk ogende materialen. Deze zijn een echte verlenging van de natuur in je tuin. Tafels van aluminium, beton of keramiek vallen juist op als strak design-element in de buitenruimte.

Koop je ronde tuintafel online of in de showroom

Heb je een van de mooie ronde tuintafels uit het aanbod geselecteerd? Wacht dan niet langer en bestel je tafel direct op de website! Je kunt er ook voor kiezen eerst een bezoek te brengen aan de showroom, waar je alle ronde tuintafels met eigen ogen bekijkt. Ga rustig even proefzitten om te bepalen welke tafel het beste past bij jouw buitenruimte. Heb je nog vragen? Stel ze in de showroom aan de specialisten of bel of mail Fonteyn. Je krijgt dan direct antwoord.