Lounge en bijzettafels

Lounge en bijzettafels
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour

148 Artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

148 Artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Zo gauw de eerste lentestralen zich laten zien en de temperaturen doen stijgen, wordt de tuin weer een plek om lekker met elkaar te borrelen. Naast een aangename temperatuur, is ook een handige bijzettafel hiervoor een vereiste, zodat u alle hapjes en drankjes makkelijk kwijt kunt. Fonteyn heeft in zijn tuinmeubelassortiment een breed arsenaal tafels opgenomen. Deze hockers maken welke loungeset dan ook helemaal af. Met een bijzettafel van Fonteyn in de tuin blijven de glazen vol en de borrelnootbakjes gevuld. De salontafel in de woonkamer kan weer even afgestoft worden. De schitterende designs van onze bijzettafels fleuren bovendien uw hele tuin op.

Ons complete assortiment bijzettafels staat breed opgesteld in onze riante showroom. Hier vindt u geheid het bijzettafeltje dat volledig aan uw wensen voldoet. Daarnaast is onze showroom zo ingericht dat u spontaan nieuwe ideeën op doet. De bijzettafels worden namelijk gepresenteerd in tal van sfeervolle tuinsettingen die uw creativiteit prikkelen. U bent van harte uitgenodigd voor een inspirerende wandeling langs alle bijzettafels.

Hebt u moeite met het kiezen van de perfecte bijzettafel? Schroom dan niet om één van onze tuinmeubel adviseurs te raadplegen. Zij kunnen u met hun deskundigheid en passie voor het product van een gericht advies voorzien. Tussen alle modellen, kleuren, formaten en designs weten zij met behulp van uw wensen feilloos de bijzettafel te selecteren waar u blijvend gelukkig van wordt. Kom langs en laat u verrassen.

Hoewel onze bijzettafels van elkaar verschillen in kleur, materiaal en ontwerp, hebben ze één ding gemeen: ze zijn allemaal van hoge kwaliteit. Bij Fonteyn werken we strikt met kwalitatief hoogstaande materialen, zodat u langer van onze producten kunt genieten. Een bijzettafel van Fonteyn zal uw tuin blijven sieren, ieder voorjaar weer.

Naast kwaliteit staat ook service bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat u vandaag, maar ook de komende jaren gelukkig bent met uw bijzettafel. U kunt daarom altijd een beroep op ons doen als u ons nodig heeft. Bij Fonteyn staat u voorop.

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal