Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ruim aanbod buiten eettafels

Lange zomeravonden aan de buiten eettafel: wie geniet daar niet van? En laat Fonteyn nou dé plek zijn waar je moet zijn voor de mooiste en fijnste eettafls voor buiten.  Bij Fonteyn vind je een ruim assortiment aan buiten eettafels, in diverse stijlen, afmetingen en materialen. Van een houten landelijke rechthoekige tafel tot een Scandinavische kunststof variant: bij ons vind je de eettafel die bij jouw wensen en tuininrichting past. 

Voor iedere buitenruimte een passende eettafel

Organiseer jij graag een barbecue voor een grote groep familie of vrienden? En beschik je over voldoende buitenruimte? Dan is natuurlijk een grote buiten eettafel wel zo handig. Fonteyn heeft eettafels waar je met 4,6 of 8 personen aan kunt eten. Maar ook als je niet zo'n grote tuin of balkon hebt, dan vind je altijd een eettafel die bij je past. Een kleine eettafel is ideaal als je toch een gezellig plekje wilt creëren waar je tijdens het onbijt, lunch of diner van het zonnetje kunt genieten. Ook handig: bij Fonteyn vind je veel inklapbare eettafels zodat je je tuintafel eenvoudig op kunt bergen als er geen gebruik van gemaakt wordt. 

Dining tuintafel bij Fonteyn kopen?

Als je een dining tuintafel bij Fonteyn aanschaft, dan kun je rekenen op hoge kwaliteit. Wij testen ons assortiment namelijk uitvoerig op diverse onderdelen, zoals design, comfort en duurzaamhgeid. Naast de kwaliteit die wij waarborgen, vinden wij bij Fonteyn een gunstige prijs ook belangrijk. Omdat wij onze eettafels voor in de tuin op grote schaal kunnen inkopen, kunnen wij scherpe prijzen realiseren.   Ben je er nog niet helemaal over uit welke dining tuintafel je wilt aanschaffen? Breng een bezoek aan onze Outdoor Living Mall van ruim 35.000 m2 in Uddel. Onze experts staan 6 dagen per week voor je klaar om jou van het juiste advies te voorzien.