64 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Probeer onze bijzettafels in onze showroom

Ons complete assortiment buiten bijzettafels staat breed opgesteld in onze riante showroom. Hier vind je geheid het bijzettafeltje dat volledig aan jouw wensen voldoet. Daarnaast is onze showroom zo ingericht dat je spontaan nieuwe ideeën op doet. De bijzettafels worden namelijk gepresenteerd in tal van sfeervolle tuinsettingen die jouw creativiteit prikkelen. Je bent van harte uitgenodigd voor een inspirerende wandeling langs alle bijzettafels.

Vind de perfecte bijzettafel

Heb je moeite met het kiezen van de perfecte bijzet tafel? Schroom dan niet om één van onze tuinmeubel adviseurs te raadplegen. Zij kunnen je met hun deskundigheid en passie voor het product van een gericht advies voorzien. Tussen alle modellen, kleuren, formaten en designs weten zij met behulp van jouw wensen feilloos de bijzettafel buiten te selecteren waar je blijvend gelukkig van wordt. Kom gezellig langs en laat jeverrassen.

Waarom een bijzettafel van Fonteyn?

Hoewel onze bijzettafels van elkaar verschillen in kleur, materiaal en ontwerp, hebben ze één ding gemeen: ze zijn allemaal van hoge kwaliteit. Bij Fonteyn werken we strikt met kwalitatief hoogstaande en duurzame materialen, zodat je langer van onze producten kunt genieten. Een bijzettafel van Fonteyn zal jouw tuin blijven sieren, ieder voorjaar en zomer weer. Naast kwaliteit staat ook service bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat je vandaag, maar ook de komende jaren gelukkig bent met jouw buiten bijzettafel. Je kunt daarom altijd een beroep op ons doen als je ons nodig hebt. Bij Fonteyn staat service voorop.