Geen producten gevonden voor deze selectie.

Stijlvolle en comfortabele tuinstoelen

Het belangrijkste van de aanschaf van tuinstoelen, is natuurlijk de comfort. Onze tuinstoelen worden uitvoerig getest en Fonteyn werkt uitsluitend met kwalitatief goede materialen. Je kunt onze tuinstoelen altijd uitproberen in de Outdoor Living Mall. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt en je geen spijt krijgt van jouw nieuw aankoop.

Ruim assortiment tuinstoelen

Bij Fonteyn vinden wij het belangrijk om  een zo breed mogelijk aanbod tuinstoelen aan te bieden. Of het nu gaat om een tuinstoel in retro, landelijk, modern, klassiek of bijzonder design. De materialen van onze tuinstoelen lopen sterk uiteen. We hebben tuinstoelen van duurzaam RVS en aluminium, welke zorgen voor een strak geheel, maar ook van romantisch gietijzer, waarmee je je op een Frans terrasje waant. Liefhebbers van wicker of houten tuinstoelen kunnen ook hun hart bij ons ophalen. De keuze is enorm!

Tuinstoel kopen?

Vanuit onze showroom in Uddel zijn vrijwel alle tuinstoelen direct uit voorraad leverbaar. En die voorraad is gigantisch! Wij hebben tuinmeubelen in ons assortiment geschikt voor ieders smaak, budget en stijl. Kies bij Fonteyn uit de beste merken, materialen, trends en modellen. Naast een ruime keuze uit diverse Fonteyn tuinstoelen zorgen wij ook voor producten die duurzaam zijn. Een tuinstoel wordt bij Fonteyn streng gecontroleerd op punten als comfort, gebruiksgemak, duurzaamheid en onderhoud. Bij Fonteyn helpen wij je graag bij het kiezen van de tuinstoel die precies op jouw wensen aansluit. Bekijk onze tuinstoelen online of kom langs in Uddel. Wij staan voor je klaar. Hebt je vragen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0577 456040 of middels het contactformulier.