38 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren

Ruime keuze houten tuinstoelen

Houten tuinstoelen zitten niet alleen comfortabel, je geeft er ook je tuin, terras of balkon een stijlvolle upgrade mee. Hout is een perfecte materiaalsoort voor tuinstoelen. Het is een natuurlijk product dat veel sfeer toevoegt. Het mooie van hout is ook dat elke tuinstoel uniek is door de verschillen in nerven en tinten van het hout. Ben je benieuwd welke verschillende soorten houten tuinstoelen er allemaal zijn? Bij Fonteyn kun je terecht voor een breed assortiment houten tuinstoelen. Bekijk ze online of bezoek onze showroom, de grootste van Europa.

Houten tuinstoelen in jouw woonstijl

Denk jij erover om houten tuinstoelen aan te schaffen? Goed idee! Stel je voor hoe je in een comfortabele houten tuinstoel met zachte kussens geniet van de zon, of juist van de schaduw. Kies jouw favoriete houten tuinstoelen uit het assortiment van Fonteyn. De variatie is groot: verschillende maten, houtsoorten, kleuren en stijlen. Bij Fonteyn vind je vast de houten tuinstoelen die perfect aansluiten op jouw smaak en de stijl van je tuin.

De voordelen van houten tuinstoelen

Hout is een uitstekend materiaal voor tuinstoelen. Het ziet er prachtig uit op een natuurlijke manier, maar daarnaast heeft hout ook een aantal praktische eigenschappen:

Houten tuinstoelen kopen

Breng een bezoek aan de Fonteyn Outdoor Living Mall in Uddel, Europa’s grootste outdoor showroom. Laat je inspireren en probeer gerust alle tuinstoelen uit. Heb je vragen, dan beantwoorden onze adviseurs ze graag. Koop je houten tuinstoelen liever online, kijk dan op onze site, daar vind je ons complete assortiment. Je kunt ze dan direct makkelijk en snel bestellen. Of je houten stoelen nu online koop of in onze showroom, we leveren ze netjes en snel af. Fonteyn beschikt namelijk over een voorraadkelder van zo’n 60.000 vierkante meter, waardoor wij vrijwel altijd direct uit eigen voorraad kunnen leveren.

Contact opnemen

Ben jij op zoek naar houten tuinstoelen, heb je hier vragen over of andere vragen? Neem gerust contact op. De deskundige adviseurs van Fonteyn staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel naar 0577-456040 of vul ons contactformulier in.