41 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Een tuin eetset kopen bij Fonteyn? 

Een tuin eetset bij Fonteyn kopen betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit en service. Fonteyn werkt namelijk met alleen de duurzaamste materialen van de beste kwaliteit. Dit levert tuin eetsets op waar je bovengemiddeld lang van kunt genieten. Bovendien voert Fonteyn een eigen kwaliteitscontrole uit op hun assortiment, waardoor je zomer na zomer kunt genieten van het paradepaardje van de tuin. Tot slot kun je na aanschaf van een tuin eetset van Fonteyn rekenen op een uitstekende aftersaleservice. We staan altijd voor je klaar als je ons nodig hebt.

Doe inspiratie op in onze showroom

Fonteyn beschikt over een 35.000 m2 grote showroom waarin veel van onze eetsets voor in de tuin inspirerend staan opgesteld in sfeervolle tuinsettingen. Je doet nergens zoveel ideeën op voor jouw eigen eetset tuin als hier. Tijdens een wandeling langs ons brede assortiment vind je geheid de eetset die volledig bij jouw wensen past. Wat jouw wensen met betrekking tot kleur, vorm, materiaal of prijs ook zijn, we kunnen je altijd een passende tuin eetset aanbieden.

Raadpleeg onze adviseurs voor de ideale tuinset

Heb je hulp nodig met het kiezen van de ideale tuin eetset, dan staan onze specialisten en adviseurs je graag bij. Zij kennen het complete aanbod als hun broekzak en kunnen je daarom altijd een eetset adviseren die perfect op jouw wensen aansluit. Onze adviseurs staan zes dagen per week voor je klaar. Je bent van harte uitgenodigd om onder het genot van kop koffie of thee de mogelijkheden voor jouw eigen tuinset met ons te bespreken.