31 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren

Aluminium tuinset kopen?

Ben jij op zoek naar een aluminium tuinset? Een prima keuze, want aluminium heeft veel voordelen. Je ziet het daarom steeds vaker als materiaal voor tuinsets. Aluminum is licht en sterk, perfect dus om tuinmeubelen van te maken. Daarnaast roest het niet en verkleurt het amper. Aluminium is ook nog eens makkelijk schoon te maken. Zoek je een stijlvolle aluminium tuinset, dan ben je bij Fonteyn aan het juiste adres. Fonteyn biedt een ruime keuze aan tuinsets van aluminium, zowel in onze webshop als in de Fonteyn Outdoor Mall verkrijgbaar.

De eigenschappen van een aluminium tuinset

Een aluminium tuinset is een stijlvolle aanwinst voor je tuin. Naast dat ze er mooi uitzien hebben aluminium tuinmeubelen nog een aantal prettige eigenschappen, zoals:

Kom naar de Fonteyn Outdoor Living mall of bestel online

Een aluminium tuinset kun je zowel in onze Outdoor Living Mall als op onze site kopen. Bekijk het volledige assortiment online en bestel makkelijk en snel zonder de deur uit te gaan. Kom je liever langs in onze showroom aan de rand van Uddel? Kijk dan op je gemak rond en probeer gerust stoelen of banken uit. De Fonteyn Outdoor Living Mall is met zo’n 35.000 vierkante meter de grootste van Europa. Of je jouw nieuwe aluminium tuinset nu online koopt of in onze showroom, na je bestelling leveren we jouw bestelde artikelen netjes en snel af. Fonteyn beschikt over een grote eigen voorraad, dus snelle levering kunnen wij vrijwel altijd garanderen.

Heb je vragen over aluminium tuinset? Neem contact op

Ben jij op zoek naar een aluminium tuinset, heb je hier vragen over of andere vragen? Neem gerust contact met ons op. De medewerkers van Fonteyn beantwoorden graag al je vragen. Bel naar 0577-456040 of vul ons contactformulier in.