3 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Ruim aanbod picknickbanken

Een picknickbank is de ideale oplossing wanneer je met veel mensen wilt kunnen eten.  Kenmerkend voor picknickbanken is namelijk dat de banken vastzitten aan de tafel, waardoor je heel eenvoudig veel extra zitplekken creëert. Van rechthoek tot vierkant en van hout tot aluminium: bij Fonteyn vind je picknicktafels in diverse vormen, materialen en maten. Naar welk type ben je op zoek? 

Picknick tafel van kwaliteit

Welke picknick tafel je ook koopt, bij Fonteyn ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en duurzame materialen. Zo is bijvoorbeeld de Oslo picknickset gemaakt van FSC grenenhout. Deze traditionele picknickset heeft afgeronde hoeken aan de tafel en banken en biedt ruimte aan 4 volwassenen. Ben je op zoek naar een grotere picknickbank? De Dax picknickbank biedt meer dan genoeg ruimte aan 6 volwassenen. Het design heeft, door het gebruik van aluminium met coating in diverse kleuren, een moderne look. 

Waarom kiezen voor een picknickbank? 

Ben je op zoek naar een nieuwe tuinset voor in de tuin of op het terras? Dan is een picknickbank een goede keus. Ontdek hieronder de vele voordelen van een picknick tafel. 

  • Een picknicktafel staat gezellig en sfeervol.
  • Een picknicktafel biedt veel zitplekken, maar neemt relatief weinig ruimte in beslag. 
  • Een picknickbank is knus en nodigt uit tot gezellig natafelen en borrelen tot in de late uurtjes. 
  • Een picknicktafel is ideaal voor feestjes en barbecues. 
  • Een picknicktafel is verkrijgbaar in verschillende formaten en past daarom in de meeste tuinen. 
  • Een picknickbank vormt een gezellige zitplaats voor kinderen (bij tuinfeestjes).
  • Een picknickbank maak je gemakkelijk nóg gezelliger en comfortabeler met tuinkussens. 

Picknickbanken bij Fonteyn

Fonteyn is fan van picknickbanken. Bij Fonteyn hebben we namelijk een passie voor buiten. Een passie die we heel graag delen. Daarom vind je in Uddel Europa’s grootste showroom op het gebied van outdoorartikelen. Met een oppervlakte van maar liefst 35.000 m² is de Fonteyn showroom dé plek om inspiratie op te doen voor alles in en rond de tuin. Neem plaats aan onze picknickbanken en ervaar waarom een picknickbank perfect is voor iedere tuin.