Tuinbanken

Tuinbanken
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour

20 Artikel(en)

per pagina

20 Artikel(en)

per pagina

Geniet voortaan van uw eigen tuinbank. Met een tuinbank van Fonteyn wordt het mogelijk om overal in de tuin te genieten van het weer. Kies voor een set met kussentjes voor meer comfort, of kies voor een houten tuinstoel om de sfeer in de tuin te verhogen. Alle tuinbanken van Fonteyn zijn uitvoerig getest en alleen de allerbeste tuinbanken komen bij Fonteyn in de showroom terecht. Kies de perfecte tuinbank uit ons uitgebreide assoritment. Tussen de diverse soorten tuinbankjes die te vinden zijn bij Fonteyn, zijn de bekendste tuinbanken toch van 4 Seasons Outdoor. Deze banken kunnen elk seizoen buiten blijven staan, zonder kwaliteitsverlies.

Geniet in de warme zon of koele schaduw op een tuinbank van Fonteyn. Heerlijk in uw eigen tuin of op het balkon, terwijl u een goed boek leest. Alle tuinbanken in ons aanbod zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Vergroot uw loungeset met een tuinbank van Fonteyn. Zo kunt u gemakkelijk die extra vrienden uitnodigen voor een barbecue!

Bij Fonteyn heeft u de keuze uit strakke tuinbanken, maar ook uit landelijke wicker modellen. Bent u dol op houten tuinbanken of gaat u liever een ander stevig materiaal?Alle tuinbanken van Fonteyn zijn van bekende kwaliteitsmerken zoals 4 Seasons Outdoor, Apple Bee en Sika Design van wie wij de tuinbanken rechtstreeks inkopen. Hierdoor weet u zeker dat u een hoge kwaliteit tuinbank aanschaft die nog jaren meegaat. Kwaliteit tegen gunstige prijzen: dat is waar wij voor staan!

Kom langs in onze 36.000 m2 grote Outdoor Living Mall in Uddel. Hier staan diverse bankjes voor u opgesteld in inspiratievolle tuinkamers. Natuurlijk bieden wij naast tuinbanken ook tal van andere tuinmeubels en tuinproducten aan die uw tuin, balkon of terras compleet maken. Wij zijn zes dagen per week geopend.

Onder de Outdoor Living Mall ligt onze 60.000 m3 grote voorraadkelder. Hierin hebben wij al onze tuinbankjes voor u opgeslagen. Dat is voordelig voor u! U kunt de tuinbank naar keuze namelijk vrijwel direct mee naar huis nemen. Dankzij deze grote opslagruimte hebben wij onze tuinbanken op grote schaal ingekocht. En dat merkt u weer door de gunstige prijzen.

Tuinbank kopen? Indien gewenst leveren wij uw tuinbank bij u thuis af. Daarbij maakt het niet uit of u het product bestelt in onze webshop of in de winkel. Hebt u vragen over ons aanbod of wilt u meer informatie over een tuinbank? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0577 45 60 40 of via het contactformulier.

Snel naar:

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal