94 Artikelen

Filteren
Tonen als Lijst Foto-tabel
per pagina
Filteren

Bescherm jouw meubels met een tuinmeubelhoes

Ben je de trotse eigenaar van enkele mooie tuinmeubelen? Dan wilt je natuurlijk dat deze er zo lang mogelijk als nieuw uit blijven zien. Met onze collectie beschermhoezen zit je goed. De tuinmeubelhoezen houden de meubelen schoon en gaaf, zodat je er iedere zomer weer opnieuw van kunt genieten. Zeker de producten van het merk Aerocover zijn populair. Deze hoezen hebben de unieke eigenschap dat water er aan de buitenkant niet in kan, maar aan de binnenkant wel uit. Dit dankzij een speciaal membraan dat de hoezen laat ademen.

Het ruimste aanbod tuinmeubelhoezen

Bij Fonteyn hebben we voor ieder meubel de juiste tuinmeubelhoes beschikbaar. In ons assortiment vind je tuinmeubelhoezen van alle soorten en maten, zodat er altijd een geschikt exemplaar voor jou tussen zit. Kom langs in onze enorme showroom en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die we je kunnen bieden om de tuinmeubelen mooi te houden.

Laat je adviseren voor de beste tuinmeubelhoezen

Door ons ruime aanbod tuinmeubelhoezen is de keuze voor de juiste tuinmeubelhoes niet altijd even makkelijk. Indien gewenst, staan we je altijd bij met een gericht advies. Je kunt foto’s van de meubelen meenemen of de maten aan ons doorgeven. We gaan dan samen met jou of jullie op zoek naar de tuinmeubelhoes die de beste bescherming biedt.