83 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren & sorteren

83 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren & sorteren

In onze Outdoor Living Mall ligt ons sfeervolle tuin inspiratie centrum met een uitgebreide keuze aan parasols. Hier wandelt u op uw gemak langs diverse tuinkamers. Doe inspiratie op en bekijk ons parasols van dichtbij. Een losse parasolvoet of parasolhoes kopen? Ook dat is mogelijk bij Fonteyn. Naast parasols shopt u diverse tuinsets, lounge sets, veranda’s en andere tuinartikelen en accessoires. Wij zijn 6 dagen per week voor u geopend.

Wij kopen onze parasols en andere tuinspecialiteiten op grote schaal in. Daardoor garanderen wij zelf de hoge kwaliteit en zijn wij in staat om gunstige prijzen te hanteren. U kunt de parasol van uw keuze direct meenemen of door ons laten bezorgen. Wij leveren namelijk vrijwel direct uit onze eigen 60.000 m3 grote opslagruimte. Een zweefparasol kopen? Ook deze vindt u in ons brede assortiment.

Bent u op zoek naar een speciale aanbieding voor uw parasol? Hou dan altijd onze actuele aanbiedingen in de gaten. Bij Fonteyn hanteren wij ook een speciale welkomkorting voor nieuwe klanten. Wilt u hier meer informatie over, of heeft u andere vragen over onze parasols? Neem dan direct contact met ons op via het telefoonnummer: 0577 45 60 40 of via het contactformulier. Daarnaast kunt u altijd naar onze showroom komen, waar wij met plezier een passende parasol voor u uitzoeken.