59 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren

Ode aan de houten loungesets 

Een houten loungeset is een stijlvolle loungeset van hout, die je tuin of balkon op een klassieke manier verrijkt. Hout is een prachtig natuurlijk materiaal, dat door de verschillende nerven en tinten een warme en dynamische uitstraling heeft. Geen enkele loungeset van hout ziet er exact hetzelfde uit en dat maakt dit product zo bijzonder! Hout is een duurzaam natuurproduct, dat veel charme toevoegt aan je tuin of op je terras. Bezoek Fonteyns outdoor showroom, de grootste van Europa, en laat je inspireren door de houten loungesets in het assortiment.

De voordelen van een houten loungeset 

Hout heeft een aantal eigenschappen die het tot het perfecte materiaal maken voor een kwalitatieve loungeset. Het is een zwaar en sterk materiaal, waardoor het met het juiste onderhoud lang meegaat. Daarnaast heeft hout een warme, rustieke maar ook stoere uitstraling. Hierdoor komt een houten loungeset zowel in een moderne als klassieke omgeving perfect tot zijn recht. Tot slot droogt nat hout snel op in de zon. Je hoeft na een regenbui dan ook niet lang te wachten tot je weer op je set kunt plaatsnemen.

Houten loungeset onderhouden

Behoud het hout van je loungeset in optimale conditie door het goed te verzorgen. Op die manier blijft de set mooi en heb je er ook volgend seizoen weer plezier van. Met een zachte borstel en houtreiniger maak je de meubels schoon. Wrijf het hout van de loungeset vervolgens in met een dikke laag tuinmeubelolie. Je kunt dit het beste doen met een borstel. Laat de olie even inwerken, wrijf op met een droge doek en je loungeset kan er weer een tijd tegenaan!

Loungeset van hout kopen?

Overweeg je om een loungeset van hout aan te schaffen? Twijfel niet langer! Denk eens aan hoe je in de zachte kussens geniet van een kop koffie in de zon of een gezellige verjaardag viert met familie en vrienden. Dat kan allemaal op een van de vele houten loungesets die je koopt bij Fonteyn. Het uitgebreide aanbod varieert van een comfortabele ligset voor één persoon tot houten loungesets waar wel zeven of acht personen op kunnen ontspannen. Je kunt jouw set bij ons online via de webshop kopen, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in de showroom in Uddel.