6 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren

Grootste inspirerende tuinmeubelshowroom van Europa

Het meest complete tuinassortiment
 

Meer dan 20.000 tevreden klanten


Tuinmeubelen van topmerken

Bij Fonteyn vind je een luxe assortiment aan tuinmeubelen van hoge kwaliteit. Je hebt bij Fonteyn de keuze uit de laatste tuinmeubel trends, geproduceerd van duurzaam materialen en beschikbaar in diverse uitvoeringen. Wij leveren kwalitatieve tuinmeubels uit onze eigen Fonteyn tuinmeubel collectie en daarnaast kun je tuinmeubelen kopen van toonaangevende topmerken, zoals Hartman, Borek, Keter en Apple Bee. Fonteyn.nl controleert alle tuinmeubelen zelf, waardoor zij hoge kwaliteit en een klantgerichte service kunnen garanderen. Dus ben je op zoek naar kwalitatieve, luxe tuinmeubelen waar je jaren lang mee vooruit kunt? Dan ben je bij Fonteyn aan het juiste adres.

Fonteyn's collectie tuinmeubelen

Naast de bekende merken, verkoopt Fonteyn ook haar eigen, scherp geprijsde Fonteyn tuinmeubels van topkwaliteit. De betaalbare tuinmeubelen uit deze collectie worden met grote zorg door henzelf ontworpen. Die zorg zie je ook terug in de showroom, waar alle tuinmeubelen mooi en overzichtelijk staan opgesteld. Doordat Fonteyn haar tuinartikelen op grote schaal produceert en inkoopt, kunnen zij hun tuinmeubels voor een scherpe prijs aanbieden. Ben je op zoek naar een mooie tuinmeubel aanbieding? Bekijk dan de tuinmeubelen outlet.

Jouw tuinmeubel in de shoowroom bekijken

De tuinmeubel experts, trendwatchers en stylisten van Fonteyn presenteren het nieuwste tuinmeubelen aanbod in sfeervolle tuinkamers. Zo kun je een perfect beeld vormen van hoe je favoriete tuinmeubels staan in jouw eigen tuin! Bekijk de laatste trends, kleuren en modellen op je gemak en laat je inspireren. Neem plaats aan de prachtige tuintafels, test jouw favoriete tuinstoelen, lig languit op één van de comfortabele ligbedden of geniet van onze andere luxe tuinmeubels in de showroom. De experts staan zes dagen per week klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van het beste advies. Zo ondersteunen wij je bij het kiezen van de perfecte tuinmeubelen die aansluiten op jouw wensen. Goede serviceverlening staat bij Fonteyn op nummer één.

Fonteyn in de prijzen: Beste tuinwinkel

Dat onze tuinartikelen van hoge kwaliteit zijn is bij de jury van de branchevereniging van tuinmeubelen en de gemeente Apeldoorn niet onopgemerkt gebleven. Fonteyn is dan ook bekroond met de eervolle titel: ‘Beste tuinmeubelwinkel 2017’. Deze prijs wordt uitgereikt door Bracheorganisatie B3 onder een grote hoeveelheid tuinmeubelwinkels tijdens de jaarlijkse B3 Benelux Tuinmeubelvakbeurs.

De overkoepelende branche vereniging schreef over Fonteyn in het juryrapport:

“Een hele grote zaak met veel daglicht en een enorm grote collectie van alle soorten tuinmeubelen, verschillende stijlen en prijscategorieën. Ruim opgezet en fantastisch gestyled!.”