167 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren

Hele jaar door plezier met kunststof tuinmeubelen

Op kunststof tuinmeubelen kun je zorgeloos van het buitenleven genieten. Kunststof tuinmeubelen zijn namelijk licht van gewicht (en dus makkelijk verplaatsbaar!), goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden, onderhoudsvriendelijk, milieuvriendelijk en hebben een lange levensduur. Het is daarom niet voor niets dat kunststof tuinmeubelen steeds populairder worden. Bovendien heb je oneindig veel mogelijkheden in uitvoeringen, kleuren en stijlen: geen enkele tuin is immers hetzelfde. Laat je inspireren door het ruime assortiment!

Kunnen kunststof tuinmeubelen buiten blijven staan?

In principe kunnen kunststof tuinmeubelen gewoon buiten blijven staan in de herfst en winter. Houd er wel rekening mee dat de kwaliteit van het kunststof bepalend is voor de weersbestendigheid en hoe snel je spullen vies worden. Kwalitatief beter kunststof wordt minder snel vies. Dus zijn jouw stoelen van minder sterk kunststof? Dan kun je overwegen om een beschermhoes aan de schaffen.  

Hoe moet je kunststof tuinmeubelen schoonmaken?

Kunststof tuinmeubelen zijn zeer onderhoudsvriendelijk: je hebt er nauwelijks omkijken naar. Een simpel sopje van warm water en vloeibare zeep of allesreiniger voldoet prima voor je kunststof tuinmeubelen. Daarna even afspoelen met enkel water: en voilà! Als je dit één keer per jaar doet, dan trekt de aanslag niet in het kunststof en is het nog gemakkelijk te verwijderen. Maar denk erom: niet te lang laten zitten. Anders tast het vuil het kunststof aan. 

Let op: gebruik geen hogedrukspuit. Het is misschien verleidelijk om je tuinstoelen gelijk mee te nemen, wanneer je je stoepje aan het schoonspuiten bent. Het is alleen geen goed idee. Dit tast namelijk het kunststof aan. Dus onthoud: beter een emmertje sop over je stoel heen gooien dan de hogedrukspuit erop zetten!

Kwaliteit & service bij Fonteyn

Bij Fonteyn vind je een luxe assortiment aan kunststof tuinmeubelen van hoge kwaliteit.  Wij leveren kwalitatieve tuinmeubels van kunststof uit onze eigen Fonteyn tuinmeubel collectie en daarnaast kun je tuinmeubelen kopen van toonaangevende topmerken, zoals Hartman, Borek, Keter en Apple Bee. Fonteyn.nl controleert alle tuinmeubelen zelf, waardoor zij hoge kwaliteit en een klantgerichte service kunnen garanderen. Dus ben je op zoek naar kwalitatieve, luxe tuinmeubelen van kunststof waar je jaren lang mee vooruit kunt? Dan ben je bij Fonteyn aan het juiste adres.