51 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

51 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Buiten vertoeven is altijd lekker. Maar een loungeset maakt uw buiten moment nét even een stukje aangenamer. U zit comfortabel en het grote voordeel is dat u ook kunt liggen als u daar behoefte aan heeft. Bijvoorbeeld als u heerlijk onderuit gezakt zit in de zon met een boek in uw hand. Met een luxe aluminium loungeset in de tuin kunt u zelfs loungen met familie en vrienden, genoeg ruimte voor iedereen. Dineren in de tuin wordt zo een stuk aangenamer.

Aluminium loungesets zijn duurzaam en eenvoudig in onderhoud. Daarbij is het ook nog eens heel sterk en licht materiaal. Het materiaal is bestand tegen alle weersomstandigheden en roest niet. Een aluminium loungeset heeft daarom een lange levensduur. Om die levensduur zo lang mogelijk te maken is het wel belangrijk om eens in de zoveel tijd de loungeset met een doek af te nemen. Dit voorkomt dat vuil aan het materiaal hecht. Gebruik hiervoor nooit agressieve schoonmaakmiddelen, maar veel water met groene zeep.

Bij Fonteyn ontdekt u een breed assortiment aan loungesets van aluminium. Maak uw tuin compleet en ontspan optimaal. Bekijk ons assortiment of kom langs in onze geweldige showroom met een oppervlakte van 35.000 vierkante meter. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Goede service verlenen staat bij Fonteyn op nummer één!

Wilt u meer weten over onze aluminium loungesets? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar: