Tuinmeubelen outlet

Bezoek onze Tuinmeubel Outlet

Tuinmeubelen outlet
Ontdek onze showroom Film showroom Virtuele tour

64 Artikel(en)

per pagina

64 Artikel(en)

per pagina
U zoekt tuinmeubelen in de uitverkoop die wel duurzaam, modieus en van de beste kwaliteit zijn? Dan bent u bij Fonteyn op de juiste plek! Elke week zijn bij ons bijzondere tuinmeubelen in de uitverkoop. Ontdek ons verrassende assortiment en schaf uw tuinmeubelen aan in de uitverkoop van Fonteyn! Naast de grote merken, verkoopt Fonteyn ook haar eigen huismerk. Dit zijn kwalitatieve, scherp geprijsde tuinmeubelen met een exclusieve stijl. Zo kan iedereen genieten van prachtige tuinmeubelen. De tuinmeubelen uitverkoop van Fonteyn wordt elke week bijgewerkt.

Bezoek onze 35.000 m2 grote Outdoor Living Mall in Uddel. Daar vindt u de tuinmeubels in de uitverkoop sfeervol opgesteld. Ook in onze webwinkel kunt u profiteren van de tuinmeubelen uitverkoop. Bekende merken als 4 Seasons Outdoor, Apple Bee, Hartman en ons eigen, moderne huismerk komen daar voorbij. Ook diverse materialen, zoals hout, wicker en vlechtwerk. Wij hebben aanbiedingen voor iedere smaak en iedere tuin. U kunt in onze showroom inspiratie opdoen en daarbij ook om advies vragen aan onze eigen stylist. Deze zal u helpen, waar nodig, bij het kiezen van de juiste tuinmeubelen. U kunt sfeerbeelden van uw ideale, of huidige tuin meenemen, zodat onze stylist u optimaal kan helpen!

Fonteyn koopt haar tuinmeubelen op grote schaal in. Daardoor profiteert u van tuinmeubels in de uitverkoop met de scherpste prijs. Wilt u uw nieuwe tuinmeubelen direct uit de showroom meenemen? Dan is dat in vrijwel alle gevallen mogelijk! Wij hebben namelijk een enorme voorraadkelder van maar liefst 60.000 m3 waar alle tuinmeubelen op voorraad liggen. Bestelt u liever uw tuinmeubelen online? Dan leveren wij deze binnen enkele dagen. U kunt ook een kijkje nemen bij onze tuinmeubelen outlet. Hier vindt u voordelige tuinmeubelen die er nog als nieuw uitzien. Voor de mooiste tuinmeubelen kunt u dus ook met een minder toereikend budget bij Fonteyn terecht.

Bekijk direct online welke tuinmeubelen er deze week in de uitverkoop zijn of kom langs in onze sfeervolle showroom! Hier helpen onze ervaren medewerkers u met de keuze middels een gericht advies. De tuinmeubelen uitverkoop van Fonteyn zorgt ervoor dat u goedkope tuinmeubelen kunt krijgen van hoogwaardige kwaliteit!

Heeft u vragen over een specifieke tuinmeubelset? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of ons contactformulier.

Snel naar:

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal