143 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

143 Artikelen

per pagina
Top 10
Filteren

Mostviewed Products

Grootste online tuinmeubel winkel

Fonteyn beschikt online over de grootste tuinmeubel collectie. U vindt bij ons tuinmeubelen voor iedere tuin-, terras of balkonstijl. Of u nu online op zoek bent naar tuinmeubelen van bekende merken, speciale materialen of de laatste trends en design, in de online tuinmeubelen winkel van Fonteyn vindt u waar u naar zoekt! Daarnaast kunt u voor advies over onze tuinmeubelen bij de online klantenservice terecht. De loungesets van Fonteyn zijn niet alleen online te bekijken, maar staan ook breed uitgestald in onze 35.000 m2 grote showroom. U kunt dus op diverse manieren inspiratie opdoen voor alle mogelijkheden in uw tuin.

Combineer tuinmeubelen online

In de online winkel van Fonteyn profiteert u van de scherpst geprijsde tuinmeubelen. Dit komt doordat wij onze lounge tuinmeubels op grote schaal inkopen. U kunt bij ons kiezen voor alle bekende tuinmeubel merken, maar ook voor het eigen Fonteyn merk. Dit zijn kwalitatieve meubelen voor een vriendelijke prijs. Combineer uw tuinmeubelen met een overkapping van Fonteyn om het gehele jaar door te genieten van het buitenleven.

Profiteer van online korting op tuinmeubels

Bestelt u bij Fonteyn voor het eerst online? Dan ontvangt u een exclusieve korting! Daarnaast zijn er wekelijks interessante aanbiedingen online te vinden. Topmerken als Hartman, Apple Bee, 4 Seasons Outdoor en het eigen, moderne tuinmeubelmerk Fonteyn komen er voorbij. Laat u inspireren en bekijk direct ons ruime aanbod aan tuinmeubelen. Onze adviseurs staan elke werkdag voor u klaar, om u te voorzien van advies, terwijl u geniet van een kop koffie of thee. Hebt u specifieke vragen over de tuinmeubelen die online staan? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via ons telefoonnummer +31 (0) 577 456 040 of via ons contactformulier.