83 Artikelen

Top 10
Filteren
per pagina
Top 10
Filteren

Houten overkapping kopen?

Op zoek naar een aanbieder voor een houten overkapping? Met ons uitgebreide assortiment outdoor producten is Fonteyn jouw ideale partner. Fonteyn streeft ernaar iedereen meer van het buitenleven te laten genieten. Wij bieden dan ook vele verschillende houten overkappingen in ons assortiment. Kortom: voor ieder wat wils om het in jouw tuin zo aangenaam mogelijk te maken. Met behulp van een houten overkapping zit je heerlijk comfortabel in jouw tuin en heb je een fijn een beschut plekje. Wil je meer informatie? Kom dan gezellig langs in onze showroom.

Geniet van de voordelen van een houten overkapping

Het komt je misschien bekend voor: je hebt een hoop tuinspullen, maar eigenlijk te weinig opslagruimte. Een houten overkapping zou hiervoor een ideale oplossing zijn. Hiervoor ben je bij Fonteyn aan het juiste adres. Wij hebben hierin vele mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een houten overkapping die enkel geschikt is als opslagruimte. Maar bijvoorbeeld ook uitgebreide en grote houten overkappingen, die naast de opslag ook de rust en ruimte bieden om heerlijk te ontspannen.

Ons assortiment houten overkappingen

Binnen ons assortiment hebben wij ruime mogelijkheden voor een overkapping van hout. Zo bieden wij overkappingen in verschillende houtsoorten, maten en varianten. Weet je niet zeker welke houtsoort het meest geschikt is voor jouw situatie? Aarzel niet en vraag het onze specialisten, zij voorzien jou graag van een advies op maat. Met het enorme assortiment zijn de mogelijkheden en samenstellingen eindeloos, wij hebben voor elke situatie een oplossing. Al onze producten zijn met zorg geselecteerd, waarbij wij gebruik maken van de beste materialen. Zo ben jij altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en weet je zeker dat jouw nieuwe houten overkapping lang meegaat, wat de weersomstandigheden ook zijn.

Kwaliteit en service

Ben jij benieuwd geraakt of wil jij meer weten over een houten overkapping voor in jouw tuin? Dan ben je van harte welkom op onze locatie in Uddel. Even lekker rondkijken in de showroom of alvast een product testen? In onze showroom van maar liefst 35.000 m2 is het mogelijk. Heb jij vragen of wil je advies inwinnen bij één van onze deskundigen? Wij staan zes dagen per week voor je klaar. Zien we je snel?