Vind de perfecte kunststof tuinhuis

Ben jij op zoek naar een kunststof tuinhuis dat er niet alleen stijlvol uitziet, maar dat ook lang meegaat en vrijwel onderhoudsvrij is? Bij Fonteyn vind je vast het perfecte tuinhuis voor jouw tuin, want Fonteyn biedt een ruime keuze aan kunststof tuinhuizen, in uiteenlopende afmetingen en uitvoeringen. Wat je stijl ook is, van modern tot industrieel en landelijk: voor iedere tuin heeft Fonteyn een perfect passend tuinhuis! Naast ons aanbod van top outdoor merken zoals Keter en Tuindeco bieden wij ook vanuit ons eigen collectie kunststof tuinhuizen aan. Zo ben je ervan verzekerd dat je het juiste model voor jouw buitenruimte vindt. 

De voordelen van een kunststof tuinhuis

Een kunststof tuinhuis is de meest voordelige manier om extra opbergruimte te creëren. Ze zijn ook verrassend milieuvriendelijk, want de kunststof waarvan de tuinhuizen zijn gemaakt is namelijk 100% recyclebaar. Er is geen enkele boom voor gekapt! Daarnaast scoren ze door de lange levensduur ook hoog op duurzaamheid. Een tuinhuis van kunststof is onderhoudsvriendelijk Een ander groot voordeel van een kunststof tuinhuis is de onderhoudsvriendelijkheid. Als je weinig tijd hebt voor onderhoud is een tuinhuis van kunststof de beste keuze, want deze hebben vrijwel geen onderhoud nodig. Ze kunnen tegen een stootje, slijten nauwelijks en zijn goed bestand tegen weersomstandigheden, zoals wind, neerslag en felle zon. Af en toe schoonmaken kan natuurlijk geen kwaad, maar specialistische reiniging is zeker niet nodig.

Bestel online, bekijk onze showroom of vraag een adviesgesprek aan

Bekijk het complete assortiment kunststof tuinhuizen op onze site en bestel makkelijk en snel online. Of laat je inspireren in de sfeervolle showroom van Fonteyn in Uddel. In de grootste Outdoor Mall van Europa kun je op maar liefst 35.000 m2 op je gemak rondkijken tussen onze outdoor artikelen, waaronder uiteraard de kunststof tuinhuizen. Heb je vragen? Stel ze dan gerust aan een van de deskundige medewerkers die er rondlopen. Kunststof tuinhuizen vind je bij Fonteyn in een groot aantal verschillende uitvoeringen. Zit er toch niet precies het tuinhuis van je dromen bij? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs, voor een uitgebreid advies dat perfect past bij jouw situatie. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder.