Houten Tuinhuizen en Blokhutten

Houten Tuinhuizen en Blokhutten

U zoekt naar voordelig geprijsde tuinhuizen en blokhutten? Dan bent u bij Fonteyn aan het juiste adres. Hier vindt u zeker een aanbieding van een tuinhuis die bij u past. Wij hebben het grootste tuinhuizen en blokhutten dorp van Nederland. Hier wandelt u op uw gemak langs allerlei soorten tuinhuisjes en blokhutten. Advies nodig? Onze medewerkers helpen u graag.

930 Artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

930 Artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tuinhuizen en blokhutten zijn ideaal te gebruiken als extra opbergruimte. Misschien wilt u uw fietsen, gereedschap, tuinmeubelen of potten ergens droog in opbergen? Een tuinhuisje van Fonteyn maakt het mogelijk. Liever een grotere blokhut voor bijvoorbeeld een atelier, werkruimte, kantoortje of hobbyruimte? Ook dan bent u bij Fonteyn op de juiste plek.

Het prettige van de tuinhuisjes en blokhutten van Fonteyn is dat wij altijd scherpe aanbiedingen voeren. De meeste tuinhuizen zijn direct uit eigen voorraad leverbaar. En door onze grootschalige inkoop kunnen wij deze altijd gunstig voor u prijzen. Bekijk het aanbod bij ons in Uddel of op uw gemak achter uw pc of tablet in de webshop.

Heeft u vragen over onze aanbiedingen op tuinhuizen en blokhutten? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier per telefoon. Wij helpen u verder. Ook voor maatwerk wensen staan wij voor u klaar. Telefoonnummer: 0577 456040.

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal