Laagste prijsgarantie

Hillhout Blokhut Lanzarote 230 x 280 cm, blank.

Schrijf de eerste review.

1980,-

De voordelen van Fonteyn

 • Ruim 200 tuinhuizen te bekijken in onze showroom
 • Grootste inspirerende showroom van Europa
 • Met 25 jaar expertise geven wij u deskundig advies

Product omschrijving

De compacte Lanzarote biedt uitkomst voor iedereen die op zoek is naar een handige berging. Dankzij zijn strakke lijnen en het platte dak kunt het tuinhuis eenvoudig kwijt in uw tuin. Toch heeft u in de Lanzarote veel opslagruimte, om veel van uw spullen een plek te kunnen geven. Dat geldt voor zowel groot als klein materieel, aangezien het tuinhuis beschikt over een dubbele deur. U kunt het tuinhuis dus eenvoudig in- en uitlopen met grotere spullen. Aangezien elke deur een raam heeft, is er in het tuinhuis veel daglicht aanwezig.

Personaliseer

Bij de Fonteyn kunt u uw Hillhout blokhut tegen een geringe meerprijs laten impregneren door middel van een dompelimpregnatie. Alle planken van uw blokhut worden dan afzonderlijk in een impregneervloeistof gedompeld wat de levensduur van de blokhut aanzienlijk verlengt en beschermt tegen aantasting van de blokhut door bijvoorbeeld schimmels of houtrot. De dompelvloeistof is beschikbaar in de 2 natuurlijke kleurtinten groen en bruin.

 • Onbehandelde blokhut
 • Geïmpregneerd groen - +€ 184,00
 • Geïmpregneerd bruin - +€ 184,00

Het lessenaarsdak van deze blokhut is standaard uitgevoerd met dakleer als dakbedekking. Het is echter ook mogelijk om tegen een meerprijs dakshingles te bestellen in de door u gewenste kleur. het dakleer wat u standaard meegeleverd krijgt fungeert dan als onderlaag voor de shingles.

 • Dakleer
 • Dakshingles - +€ 119,80

Een houten vloer in uw blokhut is zeker een van de meest nuttige verrijkingen die de Fonteyn u als opties aanbiedt. de blokhutvloer is niet alleen een stevige ondergrond voor uw op te bergen spullen, hij voorkomt ook vochtoptrekking in de blokhut vanuit de ondergrond. Evenals de blokhut zelf kan de Fonteyn ook uw blokhutvloer impregneren in groen of bruin.

 • Blokhutvloer onbehandeld - +€ 125,00
 • Blokhutvloer geïmpregneerd groen - +€ 165,00
 • Blokhutvloer geïmpregneerd bruin - +€ 165,00

Een solide fundering is vanzelfsprekend een van de belangrijkste vereisten voor uw blokhut. Al staat uw blokhut op een perfect horizontaal oppervlak, dan nog is het erg belangrijk om een duurzame verharde fundering onder uw blokhut te plaatsen. Het funderingset wat de Fonteyn voor deze blokhut aanbiedt is een goed voorbeeld van zo'n duurzame fundering. Het bestaat uit stevige houten funderingsbalken die op maat zijn gemaakt voor uw blokhut en zo een even eenvoudige als stevige ondergrond bieden.

 • Funderingset Hout - +€ 87,50

Een dakgoot is voor een beetje blokhut eigenlijk een vereiste. Het vangt het regenwater netjes op en voert het geordend af naar waar u het wilt hebben. Laat het bijvoorbeeld weglopen in de grond of vang het op in een regenton. Een blokhut zonder dakgoot resulteert in opspattend regenwater dat de wanden van uw blokhut behoorlijk kan aantasten. De kunststof dakgotenset op maat die de Fonteyn aanbiedt bij uw blokhut is hiervoor een makkelijke en efficiënte oplossing.

 • Gotenset kunststof - +€ 169,00

Van goed geurende bloemen wordt iedereen blij! Fonteyn biedt u daarvoor deze houten bloembak die perfect bij uw blokhut past doordat het 4-plus profiel doorgetrokken is in het design van de bloembak. De bloembak wordt geleverd inclusief een kunststof binnenbak en is beschikbaar in 2 lengtematen. Daarnaast is het ook voor deze bloembakken mogelijk om ze dompel geïmpregneerd te krijgen in groen of bruin.

 • Bloembak 70 x 20 cm onbehandeld - +€ 37,95
 • Bloembak 70 x 20 cm groen - +€ 41,95
 • Bloembak 70 x 20 cm bruin - +€ 41,95
 • Bloembak 90 x 20 cm onbehandeld - +€ 41,95
 • Bloembak 90 x 20 cm groen - +€ 45,00
 • Bloembak 90 x 20 cm bruin - +€ 45,00

Een veelgehoord nadeel aan houten blokhutten is dat het tijdens een warme zomerdag erg warm en benauwd kan worden in een blokhut. Met deze ventilatieroosters is dat probleem makkelijk op te lossen. Ze zorgen voor luchtverversing en -circulatie en zo kan de benauwdheid simpel verdreven worden. De ventilatieroosters worden geleverd per set van 2 stuks.

 • Set van 2 ventilatieroosters - +€ 7,49

* Vereiste velden

Info

4-plus hoekverbindingen

De stapelbouwmethode middels het 4-plus profiel levert een enorm stevige blokhut op. De zorgvuldig uitgefreesde wandbalken passen perfect in elkaar, waardoor alle hoekverbindingen enorm hecht en sterk zijn. De 4-plus hoekverbinding is door de jaren heen uitvoerig getest en geperfectioneerd, waardoor de stapelbouwmethode de meest solide constructie oplevert. Dankzij deze stevige constructie kunt u uw spullen als bijvoorbeeld uw fiets, tuingereedschap en grasmaaier met een gerust hart in de blokhut kwijt.

Dak standaard voorzien van Dakleer

Het dak van deze blokhut is uitgerust met een eenvoudige maar duurzame dakbedekking: Dakleer. Dakleer is een van de meestgebruikte dakbedekkingen voor blokhutten en dat is niet zomaar. Het is een duurzame waterdichte dakbedekking die uit relatief goedkoop materiaal vervaardigd is. Hierdoor is het voor de Fonteyn ook mogelijk om deze dakbedekking gratis bij uw blokhut te leveren. Vindt u dit standaard meegeleverde dakleer niet afdoende of heeft u liever een mooie afgewerkte blokhut met dakbedekking in kleur? Dan biedt de Fonteyn u ook de mogelijkheid om tegen een geringe meerprijs dakshingles in de door u gewenste kleur mee te bestellen.

Specificaties
Artikelnummer 201630
EAN-Code 5656754
Buitenafmeting (B x D) 230 x 280 cm
Diepte in cm 250 - 299 cm
Oppervlak 6,4 m2
Wandhoogte 189 cm
Nokhoogte 216 cm
Houtdikte in mm 28 mm
Dakbedekking Dakleer (antraciet)
Materiaal Noord Europees Vurenhout
Merk Karibu
Korting
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Vereiste velden

Vragen
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Vereiste velden

Reviews

Schrijf de eerste review.

U schrijft een beoordeling over:
Hillhout Blokhut Lanzarote 230 x 280 cm, blank.

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Levering
Bestelgemak
Aftersales
Custom Made

Kunt u de juiste maat niet vinden? Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Hillhout Blokhut Lanzarote 230 x 280 cm, blank.

Productgegevens

Vul hier uw contactgegevens in zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

* Vereiste velden

Hillhout Blokhut Lanzarote 230 x 280 cm, blank.

Hillhout Blokhut Lanzarote 230 x 280 cm, blank.

Buitengewoon genieten!
Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal