Hillhout Blokhut Rhone 280 x 172 cm, blank.

Ga terug

Dankzij de ruimte binnenin de Mallorca is het tuinhuis bruikbaar voor verschillende doeleinden. Zo kunt u ervoor kiezen om het tuinhuis te gebruiken als handige berging, maar daarnaast is het tuinhuis tevens in te richten als comfortabele werkkamer. Onder andere de vele ramen, die voldoende daglicht doorlaten, maken deze multifunctionaliteit mogelijk. De Mallorca is daarnaast zorgvuldig geïmpregneerd, wat heeft geresulteerd in een duurzaam tuinhuis waar u jaren plezier van heeft. Tot slot garandeert de 4-plus hoekverbinding, waarmee het tuinhuis in elkaar wordt gezet, een enorm stevige constructie.

Nu € 1199
OF
Info en Opties

4-plus hoekverbindingen


De stapelbouwmethode middels het 4-plus profiel levert een enorm stevige blokhut op. De zorgvuldig uitgefreesde wandbalken passen perfect in elkaar, waardoor alle hoekverbindingen enorm hecht en sterk zijn. De 4-plus hoekverbinding is door de jaren heen uitvoerig getest en geperfectioneerd, waardoor de stapelbouwmethode de meest solide constructie oplevert. Dankzij deze stevige constructie kunt u uw spullen als bijvoorbeeld uw fiets, tuingereedschap en grasmaaier met een gerust hart in de blokhut kwijt.

Dakshingles


Het dak van dit mooie tuinhuis is voorzien van hoogwaardige dakshingles. Niet alleen beschermen ze uw dak optimaal tegen weersinvloeden, ook geven ze uw tuinhuis een luxueuze uitstraling. De dakshingles zijn beschikbaar in vele vormen en kleuren, zodat u het dak van uw tuinhuis altijd kunt vormgeven conform uw eigen smaak. Bovendien zorgen de dakshingles voor een langere levensduur van uw tuinhuis, zodat u er ook langer van kunt genieten.

Bij de Fonteyn kunt u uw Hillhout blokhut tegen een geringe meerprijs laten impregneren door middel van een dompelimpregnatie. Alle planken van uw blokhut worden dan afzonderlijk in een impregneervloeistof gedompeld wat de levensduur van de blokhut aanzienlijk verlengt en beschermt tegen aantasting van de blokhut door bijvoorbeeld schimmels of houtrot. De dompelvloeistof is beschikbaar in de 2 natuurlijke kleurtinten groen en bruin.

 • Onbehandelde blokhut
 • Geïmpregneerd groen - +€ 174,00
 • Geïmpregneerd bruin - +€ 174,00

De dakshingles voor uw blokhut zijn beschikbaar in 5 aansprekende kleuren. Kies hieronder een kleur die bij uw tuin past zonder daar meerprijs voor te betalen!

 • Zwart
 • Groen
 • Bruin
 • Grijs
 • Rood

Dakleer levert in combinatie met dakshingles de ultieme dakbedekking op. U bevestigt eerst het dakleer op het dak en daaroverheen de dakshingles voor een onaantastbaar blokhutdak. Het dakleer beschermt ook de houten onderdakstructuur optimaal. Het dakleer word geleverd per rol van 20 meter lang, 1 meter breed.

 • Rol dakleer 2000 x 100 x 0,15 cm - +€ 59,00

Een houten vloer in uw blokhut is zeker een van de meest nuttige verrijkingen die de Fonteyn u als opties aanbiedt. de blokhutvloer is niet alleen een stevige ondergrond voor uw op te bergen spullen, hij voorkomt ook vochtoptrekking in de blokhut vanuit de ondergrond. Evenals de blokhut zelf kan de Fonteyn ook uw blokhutvloer impregneren in groen of bruin.

 • Blokhutvloer onbehandeld - +€ 92,50
 • Blokhutvloer geïmpregneerd groen - +€ 125,00
 • Blokhutvloer geïmpregneerd bruin - +€ 125,00

Een solide fundering is vanzelfsprekend een van de belangrijkste vereisten voor uw blokhut. Al staat uw blokhut op een perfect horizontaal oppervlak, dan nog is het erg belangrijk om een duurzame verharde fundering onder uw blokhut te plaatsen. Het funderingset wat de Fonteyn voor deze blokhut aanbiedt is een goed voorbeeld van zo'n duurzame fundering. Het bestaat uit stevige houten funderingsbalken die op maat zijn gemaakt voor uw blokhut en zo een even eenvoudige als stevige ondergrond bieden.

 • Funderingset Hout - +€ 67,50

Een dakgoot is voor een beetje blokhut eigenlijk een vereiste. Het vangt het regenwater netjes op en voert het geordend af naar waar u het wilt hebben. Laat het bijvoorbeeld weglopen in de grond of vang het op in een regenton. Een blokhut zonder dakgoot resulteert in opspattend regenwater dat de wanden van uw blokhut behoorlijk kan aantasten. De kunststof dakgotenset op maat die de Fonteyn aanbiedt bij uw blokhut is hiervoor een makkelijke en efficiënte oplossing.

 • Gotenset kunststof - +€ 149,00

Van goed geurende bloemen wordt iedereen blij! Fonteyn biedt u daarvoor deze houten bloembak die perfect bij uw blokhut past doordat het 4-plus profiel doorgetrokken is in het design van de bloembak. De bloembak wordt geleverd inclusief een kunststof binnenbak en is beschikbaar in 2 lengtematen. Daarnaast is het ook voor deze bloembakken mogelijk om ze dompel geïmpregneerd te krijgen in groen of bruin.

 • Bloembak 70 x 20 cm onbehandeld - +€ 37,95
 • Bloembak 70 x 20 cm groen - +€ 41,95
 • Bloembak 70 x 20 cm bruin - +€ 41,95
 • Bloembak 90 x 20 cm onbehandeld - +€ 41,95
 • Bloembak 90 x 20 cm groen - +€ 45,00
 • Bloembak 90 x 20 cm bruin - +€ 45,00

Een veelgehoord nadeel aan houten blokhutten is dat het tijdens een warme zomerdag erg warm en benauwd kan worden in een blokhut. Met deze ventilatieroosters is dat probleem makkelijk op te lossen. Ze zorgen voor luchtverversing en -circulatie en zo kan de benauwdheid simpel verdreven worden. De ventilatieroosters worden geleverd per set van 2 stuks.

 • Set van 2 ventilatieroosters - +€ 7,49
Nu € 1199
Specificaties
Artikelnummer 201617
EAN-Code 5656741
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 280 x 172 cm
Binnenafmeting (B x D) Nee
Diepte in cm 150 - 199 cm
Oppervlak 4,8 m2
Wandhoogte 209 cm
Nokhoogte 243 cm
Houtdikte in mm 28 mm
Deur (B x H) Nee
Pakketafmetingen (L x B x H) Nee
Dakbedekking Dakshingles
Materiaal Noord Europees Vurenhout
Merk Hillhout
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Maatwerk

Kunt u de juiste maat niet vinden? Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Hillhout Blokhut Rhone 280 x 172 cm, blank.

Productgegevens

Vul hier uw contactgegevens in zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

* Verplichte velden

Hillhout Blokhut Rhone 280 x 172 cm, blank.

Hillhout Blokhut Rhone 280 x 172 cm, blank.

€ 1.199,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal