Hillhout Sydney aanbouw overkapping, 335 x 345 cm.

Ga terug

Door de Sydney Excellent uit te breiden met een overkapping, slaat u twee vliegen in één klap. U kunt profiteren van zowel een handige berging als van een sfeervolle overkapping. Onder de overkapping is voldoende ruimte voor een gezellig terras, zodat u tijdens mooi weer optimaal van uw tuin kunt genieten. Dankzij de berging heeft u tevens een praktisch onderkomen voor al uw spullen, zodat u vanonder uw overkapping altijd tegen een opgeruimde tuin aankijkt. Het dak van zowel de berging als de overkapping is voorzien van hoogwaardig EPDM-folie, zodat u in het tuinhuis en onder de overkapping altijd droog zit.

Nu € 835,20
OF
Info en Opties

Geïmpregneerd hout


Om ervoor te zorgen dat u zou lang mogelijk van uw Hillhout tuinhuis kunt genieten, is het hout ervan zorgvuldig geïmpregneerd. Het hout krijgt hierdoor een optimale bescherming, zodat het er jarenlang als nieuw blijft uitzien. Naast een optimale verduurzaming, krijgt het hout door het impregnatieproces tevens een prachtige kleur. Het tuinhuis is dus niet alleen optimaal beschermd, ook is de blokhut prachtig afgewerkt.

EPDM-folie


Het dak van dit tuinhuis is voorzien van de meest duurzame dakbedekking die er voor platte daken te krijgen is: EPDM-folie. Dit folie staat bekend om zijn enorme elasticiteit die reikt tot wel driehonderd procent. Dankzij deze unieke eigenschap blijft het binnenin het tuinhuis gegarandeerd droog. U kunt uw opgeslagen spullen dus, onder welke weersomstandigheden dan ook, met een gerust hart in het tuinhuis achterlaten.

Wandelementen


Met verschillende wandelementen is het mogelijk om uw tuinhuis geheel naar eigen smaak te customizen. Wie graag volledig beschut zit, kan zijn of haar tuinhuis eenvoudig uitbreiden met dichte wandelementen. Vindt u naast wat beschutting ook uitzicht belangrijk, dan kunt u kiezen voor gedeeltelijk open wandelementen of shutters. Zo houdt u zoveel mogelijk zicht op de tuin, terwijl u toch in de luwte zit. Het is zelfs mogelijk om verschillende wandelementen met elkaar te combineren. De wandelementen zijn vervaardigd van gladde vlakke planken die met groef en veer stevig in elkaar zijn gezet voor een solide eindresultaat. Zie de plattegrond om te kijken hoeveel wandelementen geplaatst kunnen worden in deze overkapping.

Nu € 835,20
Specificaties
Artikelnummer 201610
EAN-Code 5656730
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 335 x 345 cm
Binnenafmeting (B x D) Nee
Diepte in cm 300 - 349 cm
Oppervlak 11,6 m2
Wandhoogte Nee
Nokhoogte 232 cm
Houtdikte in mm 18 mm
Deur (B x H) Nee
Pakketafmetingen (L x B x H) Nee
Dakbedekking EPDM-Folie
Materiaal Noord Europees Vurenhout
Merk Karibu
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Maatwerk

Kunt u de juiste maat niet vinden? Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Hillhout Sydney aanbouw overkapping, 335 x 345 cm.

Productgegevens

Vul hier uw contactgegevens in zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

* Verplichte velden

Hillhout Sydney aanbouw overkapping, 335 x 345 cm.

Hillhout Sydney aanbouw overkapping, 335 x 345 cm.

€ 835,20

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal