Tuinhuis Karibu Tecklenburg 3 Lessenaarsdak - 494 x 375 cm - 40 mm

Ga terug

De Tecklenburg 3 is het ruimste tuinhuis van zijn serie. Door de hoeveelheid ruimte die u in het tuinhuis heeft, is de Tecklenburg 3 bruikbaar voor verschillende toepassingen. Zo kunt u het tuinhuis recreatief gebruiken door hem in te richten als comfortabele tuinkamer. U heeft dan altijd een droge en beschutte plek om ongestoord van uw tuin te kunnen genieten. Het tuinhuis leent zich daarnaast perfect als schuur, kantoor of werkplaats. Hoe u het tuinhuis ook gebruik, dankzij de dubbele deur en de ramen aan weeskanten van de deur heeft u in het tuinhuis altijd goed uitzicht op uw tuin.

Nu € 3299,99
OF
Info en Opties

Gegarandeerd langdurig genieten van uw Karibu blokhut!

Doordat Karibu zo zeker is van hun kwaliteit, geven zij een 5 Jarige garantie op al hun Blokhutten/Tuinhuizen. Hierdoor weet u zeker dat u langdurig kunt genieten van uw Karibu Tuinhuis!

De lakken van Karibu geven uw tuinhuis niet alleen een optimale bescherming, ook geven ze uw tuinhuis een prachtige uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende kleuren. Welke kleur u ook kiest, uw tuinhuis krijgt er een waanzinnig eindresultaat van.

  • Onbehandeld

Het is mogelijk om het dak van dit tuinhuis te voorzien van zelfklevende dakbedekking. Dit rubberfolie staat bekend om zijn enorme elasticiteit, hierdoor blijft de conditie tijdens extreme weersomstandigheden altijd goed. U kunt uw opgeslagen spullen dus met een gerust hart in het tuinhuis achterlaten. Daarnaast is het eenvoudig zelf aan te brengen, omdat het voorzien is van een zelfklevende laag.
Voor deze blokhut adviseren wij 6 rollen met zelfklevende dakbedekking.

  • Karibu Zelfklevende dakbedekking rol á(5m2) - +€ 63,00

Een blokhutvloer bestaat uit planken die worden gemonteerd op hoge druk geïmpregneerde onderbalken. Dat betekent dat de onderbalken maximaal zijn verduurzaamd. Doordat de vloer door de onderbalken wat hoger komt te liggen, blijven de planken droog. Dit zorgt ervoor dat het binnen in de blokhut veel beter droog blijft, waardoor uw spullen altijd droog in dit tuinhuis staan.

  • Blokhutvloer - +€ 433,00

* Vereiste velden

Nu € 3299,99
Specificaties
Artikelnummer 201789
EAN-Code 4010090687933
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 494 x 375 cm
Binnenafmeting (B x D) Nee
Diepte in cm 350 - 399 cm
Oppervlak 22,7 m2
Wandhoogte 191 cm
Nokhoogte 250 cm
Houtdikte in mm 40 mm
Deur (B x H) 135,5 x 175 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) 540 x 120 x 73 cm / 1299 kg
Dakbedekking Dakleer (antraciet)
Materiaal Noord Europees Vurenhout
Merk Karibu
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Handleiding
Tuinhuis Karibu Tecklenburg 3 Lessenaarsdak - 494 x 375 cm - 40 mm

Tuinhuis Karibu Tecklenburg 3 Lessenaarsdak - 494 x 375 cm - 40 mm

€ 3.299,99

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal