Tuinhuis Karibu met Tonvormigdak 2 - 247 x 247 cm - 28 mm

Ga terug

Dit mooie tuinhuis onderscheidt zich in uitstraling door het tonvormige dak. De ronde lijnen van het dak maken dit tuinhuis dan ook een speelse en dynamische toevoeging aan de inrichting van uw tuin. Dit dak is tevens te voorzien van luxe dakshingles. De shingles zorgen niet alleen voor een duurzaam dak, maar geven het tuinhuis tevens een luxe uitstraling. Verder is het tuinhuis een prima berging voor bijvoorbeeld uw fiets, grasmaaier en tuingereedschap. Uw spullen staan altijd achter slot en grendel en uw tuin staat er bovendien altijd opgeruimd bij.

Normale prijs: € 1370,40

Nu: € 1142

OF
Info en Opties

Gegarandeerd langdurig genieten van uw Karibu blokhut!

Doordat Karibu zo zeker is van hun kwaliteit, geven zij een 5 Jarige garantie op al hun Blokhutten/Tuinhuizen. Hierdoor weet u zeker dat u langdurig kunt genieten van uw Karibu Tuinhuis!

De lakken van Karibu geven uw tuinhuis niet alleen een optimale bescherming, ook geven ze uw tuinhuis een prachtige uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende kleuren. Welke kleur u ook kiest, uw tuinhuis krijgt er een waanzinnig eindresultaat van.

  • Onbehandeld

Het is mogelijk om het dak van dit mooie tuinhuis te voorzien van hoogwaardige en duurzame dakshingles. Naast het feit dat shingles uw dak beschermen tegen weersinvloeden, geven ze uw tuinhuis een luxueuze uitstraling. Bovendien zorgen de dakshingles voor een langere levensduur van uw tuinhuis, zodat u er ook langer van kunt genieten.
Voor deze blokhut adviseren wij 3 pakken dakshingles.

  • Dakshingels - Rechthoek
  • Dakshingels - Beverstaart
  • Dakshingels - Asymmetrisch

Een blokhutvloer bestaat uit planken die worden gemonteerd op hoge druk geïmpregneerde onderbalken. Dat betekent dat de onderbalken maximaal zijn verduurzaamd. Doordat de vloer door de onderbalken wat hoger komt te liggen, blijven de planken droog. Dit zorgt ervoor dat het binnen in de blokhut veel beter droog blijft, waardoor uw spullen altijd droog in dit tuinhuis staan.

  • Blokhutvloer - +€ 116,00

Door te kiezen voor een extra aanbouwkast of een afdak, kunt u op een gemakkelijke manier uw tuinhuis uitbreidden. Het voordeel van een afdak of aanbouwkast is, dat het altijd perfect op uw tuinhuis zal aansluiten. Dat zorgt ervoor dat het mooi in uw tuin zal staan. Let op: bestel hier altijd 1 extra pak met dakshingles bij!

  • Verspringend afdak (Blank) 176 x 76 cm - +€ 63,00

Aanbouwkasten voor dit model Blokhut. Let op: bestel hier altijd 2 extra pak met dakshingles bij!

  • Aanbouwkast diepte 198 cm - +€ 580,00

Normale prijs: € 1370,40

Nu: € 1142

Specificaties
Artikelnummer 202027
EAN-Code 4010090679396
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 247 x 247 cm
Binnenafmeting (B x D) 224 x 224 cm
Oppervlak 5 m2
Wandhoogte 205 cm
Nokhoogte 241 cm
Houtdikte in mm 28 mm
Deur (B x H) 152 x 179 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) 270 x 120 x 48 cm / 432 kg
Dakbedekking Dakleer (antraciet)
Materiaal Noord Europees Vurenhout
Merken Karibu
Merk Ja
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Handleiding
Tuinhuis Karibu met Tonvormigdak 2 - 247 x 247 cm - 28 mm

Tuinhuis Karibu met Tonvormigdak 2 - 247 x 247 cm - 28 mm

€ 1.142,00