Tuinhuis Karibu met Tonvormigdak 1 - 192 x 192 cm - 28 mm

Ga terug

Het huis met tonvormig dak 1 kenmerkt zich, zoals de naam doet vermoeden, om zijn tonvormige dak. Dit dak geeft het tuinhuis een haast pittoreske uitstraling die uw gehele tuin doet opleven. Dankzij het compacte formaat kunt u het tuinhuis eenvoudig kwijt in uw tuin. Ook is het mogelijk om de entree zowel in de voorzijde als de zijkant te monteren. Deze entree betreft een dubbele deur. Het voordeel hiervan is dat u ook grotere spullen eenvoudig het tuinhuis indraagt. Beide deurdelen beschikken over een raam die in het tuinhuis veel lichtinval creëert.

Normale prijs: € 1070,40

Nu: € 892

OF
Info en Opties

Gegarandeerd langdurig genieten van uw Karibu blokhut!

Doordat Karibu zo zeker is van hun kwaliteit, geven zij een 5 Jarige garantie op al hun Blokhutten/Tuinhuizen. Hierdoor weet u zeker dat u langdurig kunt genieten van uw Karibu Tuinhuis!

De lakken van Karibu geven uw tuinhuis niet alleen een optimale bescherming, ook geven ze uw tuinhuis een prachtige uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende kleuren. Welke kleur u ook kiest, uw tuinhuis krijgt er een waanzinnig eindresultaat van.

  • Onbehandeld

Het is mogelijk om het dak van dit mooie tuinhuis te voorzien van hoogwaardige en duurzame dakshingles. Naast het feit dat shingles uw dak beschermen tegen weersinvloeden, geven ze uw tuinhuis een luxueuze uitstraling. Bovendien zorgen de dakshingles voor een langere levensduur van uw tuinhuis, zodat u er ook langer van kunt genieten.
Voor deze blokhut adviseren wij 2 pakken dakshingles.

  • Dakshingels - Rechthoek
  • Dakshingels - Beverstaart
  • Dakshingels - Asymmetrisch

Een blokhutvloer bestaat uit planken die worden gemonteerd op hoge druk geïmpregneerde onderbalken. Dat betekent dat de onderbalken maximaal zijn verduurzaamd. Doordat de vloer door de onderbalken wat hoger komt te liggen, blijven de planken droog. Dit zorgt ervoor dat het binnen in de blokhut veel beter droog blijft, waardoor uw spullen altijd droog in dit tuinhuis staan.

  • Blokhutvloer - +€ 85,00

Door te kiezen voor een extra aanbouwkast of een afdak, kunt u op een gemakkelijke manier uw tuinhuis uitbreidden. Het voordeel van een afdak of aanbouwkast is, dat het altijd perfect op uw tuinhuis zal aansluiten. Dat zorgt ervoor dat het mooi in uw tuin zal staan. Let op: bestel hier altijd 1 extra pak met dakshingles bij!

  • Verspringend afdak (Blank) 176 x 76 cm - +€ 63,00

Normale prijs: € 1070,40

Nu: € 892

Specificaties
Artikelnummer 202026
EAN-Code 4010090679402
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 192 x 192 cm
Binnenafmeting (B x D) 169 x 169 cm
Oppervlak 2,9 m2
Wandhoogte 205 cm
Nokhoogte 231 cm
Houtdikte in mm 28mm
Deur (B x H) 152 x 179 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) 220 x 120 x 50 cm / 347 kg
Dakbedekking Dakleer (antraciet)
Materiaal Noord Europees Vurenhout
Merken Karibu
Merk Ja
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Handleiding
Tuinhuis Karibu met Tonvormigdak 1 - 192 x 192 cm - 28 mm

Tuinhuis Karibu met Tonvormigdak 1 - 192 x 192 cm - 28 mm

€ 892,00