Karibu Tuinhuis Merseburg 5 | 242 x 214 x 220 cm | Onbehandeld

Ga terug

De Merseburg 5 is het op een na ruimste tuinhuis van zijn serie, maar toch heel compact. Desalniettemin is het een ideale berging voor veel van uw spullen. Deze draagt u overigens eenvoudig naar binnen, dankzij de brede entree van het tuinhuis. Heeft u ruimte over in uw tuin, dan kunt u het tuinhuis uitbreiden met een sfeervolle overkapping. Hieronder heeft u de mogelijkheid om een gezellig terras in te richten, waar het tijdens mooi weer heerlijk toeven is. Om het tuinhuis helemaal af te maken, kunt u er ook nog een vloer inleggen.

Nu € 749
OF
Info en Opties

Gegarandeerd langdurig genieten van uw Karibu blokhut!

Doordat Karibu zo zeker is van hun kwaliteit, geven zij een 5 Jarige garantie op al hun Blokhutten/Tuinhuizen. Hierdoor weet u zeker dat u langdurig kunt genieten van uw Karibu Tuinhuis!

De lakken van Karibu geven uw tuinhuis niet alleen een optimale bescherming, ook geven ze uw tuinhuis een prachtige uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende kleuren. Welke kleur u ook kiest, uw tuinhuis krijgt er een waanzinnig eindresultaat van.

  • Onbehandeld

Het is mogelijk om het dak van dit tuinhuis te voorzien van zelfklevende dakbedekking. Dit rubberfolie staat bekend om zijn enorme elasticiteit, hierdoor blijft de conditie tijdens extreme weersomstandigheden altijd goed. U kunt uw opgeslagen spullen dus met een gerust hart in het tuinhuis achterlaten. Daarnaast is het eenvoudig zelf aan te brengen, omdat het voorzien is van een zelfklevende laag.
Voor deze blokhut adviseren wij 2 rollen met zelfklevende dakbedekking.
Indien u kiest voor de aanbouwoverkapping 3 extra rollen.

  • Karibu Zelfklevende dakbedekking rol á(5m2) - +€ 69,99

Een blokhutvloer bestaat uit planken die worden gemonteerd op hoge druk geïmpregneerde onderbalken. Dat betekent dat de onderbalken maximaal zijn verduurzaamd. Doordat de vloer door de onderbalken wat hoger komt te liggen, blijven de planken droog. Dit zorgt ervoor dat het binnen in de blokhut veel beter droog blijft, waardoor uw spullen altijd droog in dit tuinhuis staan.

  • Blokhutvloer - +€ 154,99

De kleur van de aanbouwoverkapping is de geselecteerde kleur voor het tuinhuis.
Door te kiezen voor een extra aanbouwoverkapping, kunt u op een gemakkelijke manier uw tuinhuis uitbreiden. Het voordeel van een aanbouwoverkapping is, dat het altijd perfect op uw tuinhuis zal aansluiten. Dat zorgt ervoor dat het mooi in uw tuin zal staan.

Let op: bestel hier altijd het benodigde aantal extra rollen zelfklevende dakbedekking bij!

Aanbouwoverkapping: 3 extra rollen

  • Aanbouwoverkapping B x D x H: 163 x 199 x 220 cm - +€ 130,00
  • Aanbouwoverkapping met achterwand B x D x H: 163 x 199 x 220 cm - +€ 230,00

* Vereiste velden

Nu € 749
Specificaties
Artikelnummer 201961
EAN-Code 4010090681566
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 242 x 214 cm
Binnenafmeting (B x D) 235 x 208 cm
Diepte in cm 200 - 249 cm
Oppervlak 5,18 m²
Wandhoogte 185 cm
Nokhoogte 220 cm
Houtdikte in mm 14 mm
Deur (B x H) 114,5 x 175 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) 245 x 100 x 40 cm / 234 kg
Dakbedekking Dakleer (antraciet)
Materiaal Noord Europees Vurenhout
Merk Karibu
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Handleiding
Maatwerk

Kunt u de juiste maat niet vinden? Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Karibu Tuinhuis Merseburg 5 | 242 x 214 x 220 cm | Onbehandeld

Productgegevens

Vul hier uw contactgegevens in zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

* Verplichte velden

Karibu Tuinhuis Merseburg 5 | 242 x 214 x 220 cm | Onbehandeld

Karibu Tuinhuis Merseburg 5 | 242 x 214 x 220 cm | Onbehandeld

€ 749,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal