Tuinhuis Karibu Merseburg 3 Platdak - 212 x 154 cm - 14 mm

Ga terug

De Merseburg 3 beschikt over een compacte maatvoering, zodat hij voor iedere tuin een passende oplossing is. U kunt dus altijd profiteren van een handige berging om uw buitenspullen in op te bergen. Ook uw grotere spullen draagt u eenvoudig in en uit het tuinhuis, dankzij de dubbele deur die een brede entree mogelijk maken. U kunt het tuinhuis tevens uitbreiden met een sfeervolle overkapping. Zo geniet u niet alleen van een handige berging, maar tevens van een ideale plek voor een gezellig terras.

Nu € 579,99
OF
Info en Opties

Gegarandeerd langdurig genieten van uw Karibu blokhut!

Doordat Karibu zo zeker is van hun kwaliteit, geven zij een 5 Jarige garantie op al hun Blokhutten/Tuinhuizen. Hierdoor weet u zeker dat u langdurig kunt genieten van uw Karibu Tuinhuis!

De lakken van Karibu geven uw tuinhuis niet alleen een optimale bescherming, ook geven ze uw tuinhuis een prachtige uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende kleuren. Welke kleur u ook kiest, uw tuinhuis krijgt er een waanzinnig eindresultaat van.

  • Onbehandeld

Het is mogelijk om het dak van dit tuinhuis te voorzien van zelfklevende dakbedekking. Dit rubberfolie staat bekend om zijn enorme elasticiteit, hierdoor blijft de conditie tijdens extreme weersomstandigheden altijd goed. U kunt uw opgeslagen spullen dus met een gerust hart in het tuinhuis achterlaten. Daarnaast is het eenvoudig zelf aan te brengen, omdat het voorzien is van een zelfklevende laag.
Voor deze blokhut adviseren wij 1 rol met zelfklevende dakbedekking.
Indien u kiest voor de aanbouwoverkapping 2 extra rollen.

  • Karibu Zelfklevende dakbedekking rol á(5m2) - +€ 69,99

Een blokhutvloer bestaat uit planken die worden gemonteerd op hoge druk geïmpregneerde onderbalken. Dat betekent dat de onderbalken maximaal zijn verduurzaamd. Doordat de vloer door de onderbalken wat hoger komt te liggen, blijven de planken droog. Dit zorgt ervoor dat het binnen in de blokhut veel beter droog blijft, waardoor uw spullen altijd droog in dit tuinhuis staan.

  • Blokhutvloer - +€ 109,99

De kleur van de aanbouwoverkapping is de geselecteerde kleur voor het tuinhuis Door te kiezen voor een extra aanbouwoverkapping, kunt u op een gemakkelijke manier uw tuinhuis uitbreiden. Het voordeel van een aanbouwoverkapping is, dat het altijd perfect op uw tuinhuis zal aansluiten. Dat zorgt ervoor dat het mooi in uw tuin zal staan.

Let op: bestel hier altijd het benodigde aantal extra rollen zelfklevende dakbedekking bij!

Aanbouwoverkapping: 2 extra rollen

  • Aanbouwoverkapping B x D x H: 163 x 133 x 220 cm - +€ 100,00
  • Aanbouwoverkapping met achterwand B x D x H: 163 x 133 x 220 cm - +€ 200,00

* Vereiste velden

Nu € 579,99
Specificaties
Artikelnummer 201959
EAN-Code 4010090681528
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 212 × 154 cm
Binnenafmeting (B x D) Nee
Diepte in cm 150 - 199 cm
Oppervlak 3,26 m²
Wandhoogte 192 cm
Nokhoogte 220 cm
Houtdikte in mm 14 mm
Deur (B x H) 114,5 x 175 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) 247 x 100 x 35 cm / 253,4 kg
Dakbedekking Dakleer (antraciet)
Materiaal Noord Europees Vurenhout
Merk Karibu
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Handleiding
Maatwerk

Kunt u de juiste maat niet vinden? Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Tuinhuis Karibu Merseburg 3 Platdak - 212 x 154 cm - 14 mm

Productgegevens

Vul hier uw contactgegevens in zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

* Verplichte velden

Tuinhuis Karibu Merseburg 3 Platdak - 212 x 154 cm - 14 mm

Tuinhuis Karibu Merseburg 3 Platdak - 212 x 154 cm - 14 mm

€ 579,99

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal