Tuinhuis Karibu Merlin 2 - 150 x 153 cm - 14 mm

Ga terug

De Merlin 2 is ruimer dan zijn voorganger, maar desalniettemin toch een heel compact tuinhuis. Hierdoor is er in elke tuin plaats voor deze handige berging waarin u veel van uw buitenspullen kunt stallen. Het tuinhuis beschikt daarnaast over een stevige constructie die u bovendien kunt uitbreiden met een vloer en dakshingels. Ook is de deur van het tuinhuis voorzien van een raam. Hierdoor is er in uw tuinhuis altijd voldoende daglicht aanwezig, zodat u er snel uw benodigdheden uit tevoorschijn kunt halen.

Normale prijs: € 450

Nu: € 375

OF
Info en Opties

Gegarandeerd langdurig genieten van uw Karibu blokhut!

Doordat Karibu zo zeker is van hun kwaliteit, geven zij een 5 Jarige garantie op al hun Blokhutten/Tuinhuizen. Hierdoor weet u zeker dat u langdurig kunt genieten van uw Karibu Tuinhuis!

De lakken van Karibu geven uw tuinhuis niet alleen een optimale bescherming, ook geven ze uw tuinhuis een prachtige uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende kleuren. Welke kleur u ook kiest, uw tuinhuis krijgt er een waanzinnig eindresultaat van.

  • Onbehandeld

Het is mogelijk om het dak van dit mooie tuinhuis te voorzien van hoogwaardige en duurzame dakshingles. Naast het feit dat shingles uw dak beschermen tegen weersinvloeden, geven ze uw tuinhuis een luxueuze uitstraling. Bovendien zorgen de dakshingles voor een langere levensduur van uw tuinhuis, zodat u er ook langer van kunt genieten.
Voor deze blokhut adviseren wij 2 pakken dakshingles.

  • Dakshingels - Rechthoek
  • Dakshingels - Beverstaart
  • Dakshingels - Asymmetrisch

Een blokhutvloer bestaat uit planken die worden gemonteerd op hoge druk geïmpregneerde onderbalken. Dat betekent dat de onderbalken maximaal zijn verduurzaamd. Doordat de vloer door de onderbalken wat hoger komt te liggen, blijven de planken droog. Dit zorgt ervoor dat het binnen in de blokhut veel beter droog blijft, waardoor uw spullen altijd droog in dit tuinhuis staan.

  • Blokhutvloer - +€ 72,00

Door te kiezen voor een extra aanbouwkast of een afdak, kunt u op een gemakkelijke manier uw tuinhuis uitbreidden. Het voordeel van een afdak of aanbouwkast is, dat het altijd perfect op uw tuinhuis zal aansluiten. Dat zorgt ervoor dat het mooi in uw tuin zal staan. Let op: bestel hier altijd 1 extra pak met dakshingles bij!

  • Verspringend afdak (Blank) 176 x 76 cm - +€ 63,00
  • Aanbouwkast 1,5 (Blank) 123 x 65 cm - +€ 223,00

Normale prijs: € 450

Nu: € 375

Specificaties
Artikelnummer 200175
EAN-Code 4010090455594
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 150 x 153 cm
Binnenafmeting (B x D) 143 x 147 cm
Diepte in cm 150 - 199 cm
Oppervlak 2,3 m²
Wandhoogte 182 cm
Nokhoogte 214 cm
Houtdikte in mm 14 mm
Deur (B x H) 84,5 x 174 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) 178 × 120 × 24 cm / 95 kg
Dakbedekking Dakleer (antraciet)
Materiaal Noord Europees Vurenhout
Merk Karibu
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Handleiding