Tuinhuis Karibu Harburg 1 Zadeldak - 152 x 155 cm - 19 mm

Ga terug

De Harburg 1 is een compacte berging die u, naargelang hoeveelheid spullen u erin wilt opbergen, eenvoudig kunt uitbreiden met een aanbouwkast. Daarnaast heeft u dankzij het zadeldak ook in de hoogte voldoende opslagruimte. Het tuinhuis is verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen: onbehandeld, kastanjerood en opaalgrijs. Er is dus altijd een tuinhuis dat in de smaak valt. Tot slot is er, dankzij het raam in de deur, genoeg daglicht aanwezig in het tuinhuis.

Nu € 499,99
OF
Info en Opties

Gegarandeerd langdurig genieten van uw Karibu blokhut!

Doordat Karibu zo zeker is van hun kwaliteit, geven zij een 5 Jarige garantie op al hun Blokhutten/Tuinhuizen. Hierdoor weet u zeker dat u langdurig kunt genieten van uw Karibu Tuinhuis!

De lakken van Karibu geven uw tuinhuis niet alleen een optimale bescherming, ook geven ze uw tuinhuis een prachtige uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende kleuren. Welke kleur u ook kiest, uw tuinhuis krijgt er een waanzinnig eindresultaat van.

  • Onbehandeld
  • Terragrijs met witte balken - +€ 150,00
  • Kastanjerood met witte balken - +€ 150,00

Het is mogelijk om het dak van dit mooie tuinhuis te voorzien van hoogwaardige en duurzame dakshingles. Naast het feit dat shingles uw dak beschermen tegen weersinvloeden, geven ze uw tuinhuis een luxueuze uitstraling. Bovendien zorgen de dakshingles voor een langere levensduur van uw tuinhuis, zodat u er ook langer van kunt genieten.
Voor deze blokhut adviseren wij 2 pakken dakshingles.

  • Dakshingels - Rechthoek
  • Dakshingels - Beverstaart
  • Dakshingels - Asymmetrisch

Een blokhutvloer bestaat uit planken die worden gemonteerd op hoge druk geïmpregneerde onderbalken. Dat betekent dat de onderbalken maximaal zijn verduurzaamd. Doordat de vloer door de onderbalken wat hoger komt te liggen, blijven de planken droog. Dit zorgt ervoor dat het binnen in de blokhut veel beter droog blijft, waardoor uw spullen altijd droog in dit tuinhuis staan.

  • Blokhutvloer - +€ 94,99

Het is voor uw tuinhuis belangrijk dat de wanden van uw blokhut zoveel mogelijk droog blijven. Droge planken zorgen namelijk voor een langere levensduur, waardoor u langer van uw blokhut kunt genieten. Met een dakgoot kunt u het regenwater netjes opvangen en afvoeren.
Voor deze blokhut adviseren wij 1 dakgotenset

  • Dakgootset van hout - +€ 94,99

* Vereiste velden

Nu € 499,99
Specificaties
Artikelnummer 201962
EAN-Code 4010090681702
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 152 x 155 cm
Binnenafmeting (B x D) Nee
Diepte in cm 150 - 199 cm
Oppervlak 4,50 m2
Wandhoogte 189 cm
Nokhoogte 220 cm
Houtdikte in mm 19 mm
Deur (B x H) 81,5 x 176,5 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) 190 x 100 x 42 cm / 110 kg
Dakbedekking Dakleer (antraciet)
Materiaal Noord Europees Vurenhout
Merk Karibu
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Handleiding
Maatwerk

Kunt u de juiste maat niet vinden? Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Tuinhuis Karibu Harburg 1 Zadeldak - 152 x 155 cm - 19 mm

Productgegevens

Vul hier uw contactgegevens in zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

* Verplichte velden

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal