Tuinhuis Karibu Gronelo Getrapt Dak - Terragrijs - 244 x 244 cm - 28 mm

Ga terug

Met de Grönelo geeft u uw tuin een speels karakter, dankzij het dynamische, getrapte dak van dit mooie tuinhuis. Het getrapte dak biedt tevens ruimte voor een langwerpig dakraam dat samen met de deurramen het tuinhuis vult met veel daglicht. Wie de Grönelo wil gebruiken als opslagplaats voor zijn spullen, vindt in het tuinhuis dus gauw wat hij nodig heeft. Het tuinhuis is uit te breiden met een verspringend dak als een aanbouwkast. Ook kan men een mooie vloer aanleggen in dit tuinhuis.

Nu € 1729,99
OF
Info en Opties

Gegarandeerd langdurig genieten van uw Karibu blokhut!

Karibu is een fabrikant gelegen in Duitsland die zeer zeker zijn van de kwaliteit van hun Blokhutten/Tuinhuisjes. Voordat de Blokhutten/Tuinhuisjes van Karibu de fabriek verlaten worden deze zorgvuldig gecontroleerd. Hierdoor geeft Karibu een 5 jarige garantie op de constructie en afwerkingskwaliteit van al hun Blokhutten/Tuinhuisjes. Binnen deze perdiode zullen defecte kostenloos worden vervangen en geleverd, waardoor weet u zeker dat u langdurig kunt genieten van uw Karibu Tuinhuis!

De lakken van Karibu geven uw tuinhuis niet alleen een optimale bescherming, ook geven ze uw tuinhuis een prachtige uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende kleuren. Welke kleur u ook kiest, uw tuinhuis krijgt er een waanzinnig eindresultaat van.

  • Terragrijs met witte balken

Het is mogelijk om het dak van dit mooie tuinhuis te voorzien van hoogwaardige en duurzame dakshingles. Naast het feit dat shingles uw dak beschermen tegen weersinvloeden, geven ze uw tuinhuis een luxueuze uitstraling. Bovendien zorgen de dakshingles voor een langere levensduur van uw tuinhuis, zodat u er ook langer van kunt genieten.
Voor deze blokhut adviseren wij 4 pakken dakshingles.

  • Dakshingels - Rechthoek
  • Dakshingels - Beverstaart
  • Dakshingels - Asymmetrisch

Een blokhutvloer bestaat uit planken die worden gemonteerd op hoge druk geïmpregneerde onderbalken. Dat betekent dat de onderbalken maximaal zijn verduurzaamd. Doordat de vloer door de onderbalken wat hoger komt te liggen, blijven de planken droog. Dit zorgt ervoor dat het binnen in de blokhut veel beter droog blijft, waardoor uw spullen altijd droog in dit tuinhuis staan.

  • Blokhutvloer - +€ 164,99

* Vereiste velden

Nu € 1729,99
Specificaties
Artikelnummer 202007
EAN-Code 4010090617909
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 244 x 244 cm
Binnenafmeting (B x D) Nee
Diepte in cm 200 - 249 cm
Oppervlak 9,8 m2
Wandhoogte 194 cm
Nokhoogte 261 cm
Houtdikte in mm 28 mm
Deur (B x H) 135,5 x 175 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) 240 x 120 x 60 cm / 504 kg
Dakbedekking Dakleer (antraciet)
Materiaal Noord Europees Vurenhout
Merk Karibu
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Handleiding
Tuinhuis Karibu Gronelo Getrapt Dak - Terragrijs - 244 x 244 cm - 28 mm

Tuinhuis Karibu Gronelo Getrapt Dak - Terragrijs - 244 x 244 cm - 28 mm

€ 1.729,99

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal