Tuinhuis Karibu Glucksburg 3 Lessenaarsdak - 213 x 217 cm - 19 mm

Ga terug

De Glücksburg 3 beschikt over veel voordelen. Allereerst kunt u het tuinhuis door zijn compacte maatvoering makkelijk kwijt in uw tuin. Ook het platte dak draagt hieraan bij. Dit dak is overigens aflopend, zodat regenwater eenvoudig van het tuinhuis loopt. Dankzij de dubbele deuren is het mogelijk om naast kleine spullen als tuingereedschap ook grotere spullen als bijvoorbeeld tuinmeubels in het tuinhuis op te slaan. U loopt er door de brede entree eenvoudig mee het tuinhuis in.

Normale prijs: € 835,20

Nu: € 696

OF
Info en Opties

Gegarandeerd langdurig genieten van uw Karibu blokhut!

Doordat Karibu zo zeker is van hun kwaliteit, geven zij een 5 Jarige garantie op al hun Blokhutten/Tuinhuizen. Hierdoor weet u zeker dat u langdurig kunt genieten van uw Karibu Tuinhuis!

De lakken van Karibu geven uw tuinhuis niet alleen een optimale bescherming, ook geven ze uw tuinhuis een prachtige uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende kleuren. Welke kleur u ook kiest, uw tuinhuis krijgt er een waanzinnig eindresultaat van.

  • Onbehandeld
  • Terragrijs met witte balken - +€ 178,00
  • Kastanjerood met witte balken - +€ 178,00

EPDM-folie is een rubberfolie dat staat bekend om zijn enorme elasticiteit die reikt tot wel driehonderd procent. Hierdoor blijft de conditie van het EPDM tijdens extreme weersomstandigheden altijd goed. Dankzij deze unieke eigenschap blijft het binnenin het tuinhuis gegarandeerd tientallen jaren droog. U kunt uw opgeslagen spullen dus met een gerust hart in het tuinhuis achterlaten.

  • EPDM dakfolie

Het is mogelijk om het dak van dit tuinhuis te voorzien van zelfklevende dakbedekking. Dit rubberfolie staat bekend om zijn enorme elasticiteit, hierdoor blijft de conditie tijdens extreme weersomstandigheden altijd goed. U kunt uw opgeslagen spullen dus met een gerust hart in het tuinhuis achterlaten. Daarnaast is het eenvoudig zelf aan te brengen, omdat het voorzien is van een zelfklevende laag.
Voor deze blokhut adviseren wij 2 rollen met zelfklevende dakbedekking.

  • Karibu Zelfklevende dakbedekking rol á(5m2) - +€ 63,00

Een blokhutvloer bestaat uit planken die worden gemonteerd op hoge druk geïmpregneerde onderbalken. Dat betekent dat de onderbalken maximaal zijn verduurzaamd. Doordat de vloer door de onderbalken wat hoger komt te liggen, blijven de planken droog. Dit zorgt ervoor dat het binnen in de blokhut veel beter droog blijft, waardoor uw spullen altijd droog in dit tuinhuis staan.

  • Blokhutvloer - +€ 121,00

Normale prijs: € 835,20

Nu: € 696

Specificaties
Artikelnummer 200233
EAN-Code 4010090577340
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 213 x 217 cm
Binnenafmeting (B x D) 205 × 209 cm
Diepte in cm 200 - 249 cm
Oppervlak 4,62 m²
Wandhoogte 186 cm
Nokhoogte 220 cm
Houtdikte in mm 19 mm
Deur (B x H) 166,5 x 176,5 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) 212,6 x 100 x 46 cm / 298 kg
Dakbedekking Dakleer (antraciet)
Materiaal Noord Europees Vurenhout
Merk Karibu
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Handleiding
Maatwerk

Kunt u de juiste maat niet vinden? Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Tuinhuis Karibu Glucksburg 3 Lessenaarsdak - 213 x 217 cm - 19 mm

Productgegevens

Vul hier uw contactgegevens in zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

* Verplichte velden

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal