Tuinhuis Karibu Friedland 2 Tonvorming Dak - Terragrijs - 301 x 301 cm - 28 mm

Ga terug

De Friedland 2 is een ruim tuinhuis dat zich kenmerkt door zijn tonvormige dak. Dit bijzondere dak geeft uw tuin een romantisch en pittoresk tintje. De ruimte die u in het tuinhuis heeft, maakt de Friedland 2 bruikbaar voor verschillende doeleinden. Of u nu op zoek naar een handige berging of een comfortabele werkkamer; dit tuinhuis biedt uitkomst. De vele ramen in zowel de dubbele deur als de voorwand voorzien het tuinhuis van voldoende daglicht, zodat u binnenin het tuinhuis veel uitzicht op uw tuin heeft.


Normale prijs: € 3211,20

Nu: € 2676

OF
Info en Opties

Gegarandeerd langdurig genieten van uw Karibu blokhut!

Karibu is een fabrikant gelegen in Duitsland die zeer zeker zijn van de kwaliteit van hun Blokhutten/Tuinhuisjes. Voordat de Blokhutten/Tuinhuisjes van Karibu de fabriek verlaten worden deze zorgvuldig gecontroleerd. Hierdoor geeft Karibu een 5 jarige garantie op de constructie en afwerkingskwaliteit van al hun Blokhutten/Tuinhuisjes. Binnen deze perdiode zullen defecte kostenloos worden vervangen en geleverd, waardoor weet u zeker dat u langdurig kunt genieten van uw Karibu Tuinhuis!

De lakken van Karibu geven uw tuinhuis niet alleen een optimale bescherming, ook geven ze uw tuinhuis een prachtige uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende kleuren. Welke kleur u ook kiest, uw tuinhuis krijgt er een waanzinnig eindresultaat van.

  • Terragrijs met witte balken

Het is mogelijk om het dak van dit mooie tuinhuis te voorzien van hoogwaardige en duurzame dakshingles. Naast het feit dat shingles uw dak beschermen tegen weersinvloeden, geven ze uw tuinhuis een luxueuze uitstraling. Bovendien zorgen de dakshingles voor een langere levensduur van uw tuinhuis, zodat u er ook langer van kunt genieten.
Voor deze blokhut adviseren wij 6 pakken dakshingles.

  • Dakshingels - Rechthoek
  • Dakshingels - Beverstaart
  • Dakshingels - Asymmetrisch

Een blokhutvloer bestaat uit planken die worden gemonteerd op hoge druk geïmpregneerde onderbalken. Dat betekent dat de onderbalken maximaal zijn verduurzaamd. Doordat de vloer door de onderbalken wat hoger komt te liggen, blijven de planken droog. Dit zorgt ervoor dat het binnen in de blokhut veel beter droog blijft, waardoor uw spullen altijd droog in dit tuinhuis staan.

  • Blokhutvloer - +€ 281,00

Door te kiezen voor een extra aanbouwkast of een afdak, kunt u op een gemakkelijke manier uw tuinhuis uitbreidden. Het voordeel van een afdak of aanbouwkast is, dat het altijd perfect op uw tuinhuis zal aansluiten. Dat zorgt ervoor dat het mooi in uw tuin zal staan. Let op: bestel hier altijd 1 extra pak met dakshingles bij!

  • Schuin dak Premium (Wit) 178 x 73 cm - +€ 134,00
  • Aanbouwkast Premium (Terragrijs) 181 x 65 cm - +€ 419,00

Normale prijs: € 3211,20

Nu: € 2676

Specificaties
Artikelnummer 202010
EAN-Code 4010090679716
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 391 x 306 cm
Binnenafmeting (B x D) 380 x 295 cm
Diepte in cm 300 - 349 cm
Oppervlak 15 m2
Wandhoogte 199 cm
Nokhoogte 241 cm
Houtdikte in mm 28 mm
Deur (B x H) 152 x 183 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) 440 x 120 x 62 cm / 748 kg
Dakbedekking Dakleer (antraciet)
Materiaal Noord Europees Vurenhout
Merk Karibu
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Handleiding
Tuinhuis Karibu Friedland 2 Tonvorming Dak - Terragrijs - 301 x 301 cm - 28 mm

Tuinhuis Karibu Friedland 2 Tonvorming Dak - Terragrijs - 301 x 301 cm - 28 mm

€ 2.676,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal