Tuinhuis Karibu Oldeborg 1 Zadeldak - 364 x 304 cm - 28 mm

Ga terug

Ondanks het feit dat de Oldeborg 1 het meest compacte tuinhuis is van zijn serie, is de blokhut van binnen enorm ruim. U kunt er met gemak al uw fietsen, tuinmeubelen en gereedschap in kwijt. Dankzij het zadeldak is het tuinhuis ook geschikt voor hogere spullen als ladders en parasols. De hoeveelheid ruimte maakt het tuinhuis ook bruikbaar als comfortabele tuinkamer of werkplek. En al helemaal als u besluit het tuinhuis uit te breiden met een mooie vloer.

Normale prijs: € 1605,60

Nu: € 1338

OF
Info en Opties

Gegarandeerd langdurig genieten van uw Karibu blokhut!

Karibu is een fabrikant gelegen in Duitsland die zeer zeker zijn van de kwaliteit van hun Blokhutten/Tuinhuisjes. Voordat de Blokhutten/Tuinhuisjes van Karibu de fabriek verlaten worden deze zorgvuldig gecontroleerd. Hierdoor geeft Karibu een 5 jarige garantie op de constructie en afwerkingskwaliteit van al hun Blokhutten/Tuinhuisjes. Binnen deze perdiode zullen defecte kostenloos worden vervangen en geleverd, waardoor weet u zeker dat u langdurig kunt genieten van uw Karibu Tuinhuis!

De lakken van Karibu geven uw tuinhuis niet alleen een optimale bescherming, ook geven ze uw tuinhuis een prachtige uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende kleuren. Welke kleur u ook kiest, uw tuinhuis krijgt er een waanzinnig eindresultaat van.

  • Onbehandeld
  • Terragrijs met witte balken - +€ 350,00

Het is mogelijk om het dak van dit mooie tuinhuis te voorzien van hoogwaardige en duurzame dakshingles. Naast het feit dat shingles uw dak beschermen tegen weersinvloeden, geven ze uw tuinhuis een luxueuze uitstraling. Bovendien zorgen de dakshingles voor een langere levensduur van uw tuinhuis, zodat u er ook langer van kunt genieten.
Voor deze blokhut adviseren wij 6 pakken dakshingles.

  • Dakshingels - Rechthoek
  • Dakshingels - Beverstaart
  • Dakshingels - Asymmetrisch

Een blokhutvloer bestaat uit planken die worden gemonteerd op hoge druk geïmpregneerde onderbalken. Dat betekent dat de onderbalken maximaal zijn verduurzaamd. Doordat de vloer door de onderbalken wat hoger komt te liggen, blijven de planken droog. Dit zorgt ervoor dat het binnen in de blokhut veel beter droog blijft, waardoor uw spullen altijd droog in dit tuinhuis staan.

  • Blokhutvloer - +€ 289,99

Het is voor uw tuinhuis belangrijk dat de wanden van uw blokhut zoveel mogelijk droog blijven. Droge planken zorgen namelijk voor een langere levensduur, waardoor u langer van uw blokhut kunt genieten. Met een dakgoot kunt u het regenwater netjes opvangen en afvoeren.
Voor deze blokhut adviseren wij 1 dakgotenset + 1 dakgootset verlenging

  • Dakgootset van hout - +€ 94,99

Normale prijs: € 1605,60

Nu: € 1338

Specificaties
Artikelnummer 200095
EAN-Code 4010090586618
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 364 x 304 cm
Binnenafmeting (B x D) 355 x 295 cm
Diepte in cm 300 - 349 cm
Oppervlak 11 m2
Wandhoogte 194 cm
Nokhoogte 264 cm
Houtdikte in mm 28 mm
Deur (B x H) 140 x 173 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) 370 × 120 × 63 cm / 675 kg
Dakbedekking Dakleer (antraciet)
Materiaal Noord Europees Vurenhout
Merk Karibu
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Handleiding
Tuinhuis Karibu Oldeborg 1 Zadeldak - 364 x 304 cm - 28 mm

Tuinhuis Karibu Oldeborg 1 Zadeldak - 364 x 304 cm - 28 mm

€ 1.338,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal