Tuinhuis Karibu Almelo Rond Getrapt Dak - Terragrijs - 304 x 304 cm - 28 mm

Ga terug

De Almelo springt in het oog door zijn ronde, getrapte dak. De bijzondere uitstraling die het tuinhuis hiervan krijgt, geeft uw tuin een speels en dynamisch karakter. Het tuinhuis is niet alleen een lust voor het oog, ook is de blokhut ook erg praktisch. Door het tuinhuis aan te vullen met een mooie vloer, is de blokhut bruikbaar voor veel verschillende doeleinden. U kunt het tuinhuis inrichten als berging, werkruimte, kantoor, tuinkamer; noem maar op. Het tuinhuis is zowel onbehandeld als met een mooie terra grijze kleur verkrijgbaar.

Normale prijs: € 2569,20

Nu: € 2141

OF
Info en Opties

Gegarandeerd langdurig genieten van uw Karibu blokhut!

Doordat Karibu zo zeker is van hun kwaliteit, geven zij een 5 Jarige garantie op al hun Blokhutten/Tuinhuizen. Hierdoor weet u zeker dat u langdurig kunt genieten van uw Karibu Tuinhuis!

De lakken van Karibu geven uw tuinhuis niet alleen een optimale bescherming, ook geven ze uw tuinhuis een prachtige uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende kleuren. Welke kleur u ook kiest, uw tuinhuis krijgt er een waanzinnig eindresultaat van.

  • Terragrijs met witte balken

Het is mogelijk om het dak van dit mooie tuinhuis te voorzien van hoogwaardige en duurzame dakshingles. Naast het feit dat shingles uw dak beschermen tegen weersinvloeden, geven ze uw tuinhuis een luxueuze uitstraling. Bovendien zorgen de dakshingles voor een langere levensduur van uw tuinhuis, zodat u er ook langer van kunt genieten.
Voor deze blokhut adviseren wij 7 pakken dakshingles.

  • Dakshingels - Rechthoek
  • Dakshingels - Beverstaart
  • Dakshingels - Asymmetrisch

Een blokhutvloer bestaat uit planken die worden gemonteerd op hoge druk geïmpregneerde onderbalken. Dat betekent dat de onderbalken maximaal zijn verduurzaamd. Doordat de vloer door de onderbalken wat hoger komt te liggen, blijven de planken droog. Dit zorgt ervoor dat het binnen in de blokhut veel beter droog blijft, waardoor uw spullen altijd droog in dit tuinhuis staan.

  • Blokhutvloer - +€ 219,00

Door te kiezen voor een extra aanbouwkast of een afdak, kunt u op een gemakkelijke manier uw tuinhuis uitbreidden. Het voordeel van een afdak of aanbouwkast is, dat het altijd perfect op uw tuinhuis zal aansluiten. Dat zorgt ervoor dat het mooi in uw tuin zal staan. Let op: bestel hier altijd 1 extra pak met dakshingles bij!

  • Schuin dak Premium (Wit) 178 x 73 cm - +€ 134,00
  • Aanbouwkast Premium (Terragrijs) 181 x 65 cm - +€ 419,00

Normale prijs: € 2569,20

Nu: € 2141

Specificaties
Artikelnummer 202009
EAN-Code 4010090617992
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 304 x 304 cm
Binnenafmeting (B x D) 295 x 295 cm
Diepte in cm 300 - 349 cm
Oppervlak 15 m2
Wandhoogte 193 cm
Nokhoogte 276 cm
Houtdikte in mm 28 mm
Deur (B x H) 135,5 x 175 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) 360 x 120 x 67 cm / 722 kg
Dakbedekking Dakleer (antraciet)
Materiaal Noord Europees Vurenhout
Merk Karibu
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Handleiding
Tuinhuis Karibu Almelo Rond Getrapt Dak - Terragrijs - 304 x 304 cm - 28 mm

Tuinhuis Karibu Almelo Rond Getrapt Dak - Terragrijs - 304 x 304 cm - 28 mm

€ 2.141,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal