Tuinhuis Karibu Coborg Zadeldak - 204 x 174 cm - 28 mm

Ga terug

De Coborg drie past dankzij zijn compacte maatvoering in iedere tuin. U kunt dus altijd profiteren van de voordelen die dit knusse tuinhuis u te bieden heeft. Zo kunt u hem gebruiken als handige berging om uw buitenspullen een plek in te geven. Dankzij het zadeldak kunt u er ook hogere spullen als een ladder in kwijt. De deur heeft een raam, zodat er in het tuinhuis voldoende licht is. Het tuinhuis is verkrijgbaar in een warme kastanje rode kleur, maar kan daarnaast ook onbehandeld geleverd worden, zodat u hem in uw favoriete kleur kunt beitsen.

Normale prijs: € 802,80

Nu: € 669

OF
Info en Opties

Gegarandeerd langdurig genieten van uw Karibu blokhut!

Karibu is een fabrikant gelegen in Duitsland die zeer zeker zijn van de kwaliteit van hun Blokhutten/Tuinhuisjes. Voordat de Blokhutten/Tuinhuisjes van Karibu de fabriek verlaten worden deze zorgvuldig gecontroleerd. Hierdoor geeft Karibu een 5 jarige garantie op de constructie en afwerkingskwaliteit van al hun Blokhutten/Tuinhuisjes. Binnen deze perdiode zullen defecte kostenloos worden vervangen en geleverd, waardoor weet u zeker dat u langdurig kunt genieten van uw Karibu Tuinhuis!

De lakken van Karibu geven uw tuinhuis niet alleen een optimale bescherming, ook geven ze uw tuinhuis een prachtige uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende kleuren. Welke kleur u ook kiest, uw tuinhuis krijgt er een waanzinnig eindresultaat van.

  • Onbehandeld

Het is mogelijk om het dak van dit mooie tuinhuis te voorzien van hoogwaardige en duurzame dakshingles. Naast het feit dat shingles uw dak beschermen tegen weersinvloeden, geven ze uw tuinhuis een luxueuze uitstraling. Bovendien zorgen de dakshingles voor een langere levensduur van uw tuinhuis, zodat u er ook langer van kunt genieten.
Voor deze blokhut adviseren wij 2 pakken dakshingles.

  • Dakshingels - Rechthoek
  • Dakshingels - Beverstaart
  • Dakshingels - Asymmetrisch

Een blokhutvloer bestaat uit planken die worden gemonteerd op hoge druk geïmpregneerde onderbalken. Dat betekent dat de onderbalken maximaal zijn verduurzaamd. Doordat de vloer door de onderbalken wat hoger komt te liggen, blijven de planken droog. Dit zorgt ervoor dat het binnen in de blokhut veel beter droog blijft, waardoor uw spullen altijd droog in dit tuinhuis staan.

  • Blokhutvloer - +€ 116,00

Door te kiezen voor een extra aanbouwkast of een afdak, kunt u op een gemakkelijke manier uw tuinhuis uitbreiden. Het voordeel van een afdak of aanbouwkast is, dat het altijd perfect op uw tuinhuis zal aansluiten. Dat zorgt ervoor dat het mooi in uw tuin zal staan. Let op: bestel hier altijd 1 extra pak met dakshingles bij!

  • Verspringend afdak (Blank) 176 x 76 cm - +€ 63,00
  • Aanbouwkast 1,5 (Blank) 123 x 65 cm - +€ 223,00

Het is voor uw tuinhuis belangrijk dat de wanden van uw blokhut zoveel mogelijk droog blijven. Droge planken zorgen namelijk voor een langere levensduur, waardoor u langer van uw blokhut kunt genieten. Met een dakgoot kunt u het regenwater netjes opvangen en afvoeren.
Voor deze blokhut adviseren wij 1 dakgotenset

  • Dakgootset van hout - +€ 81,00

Normale prijs: € 802,80

Nu: € 669

Specificaties
Artikelnummer 201775
EAN-Code Nee
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 204 x 174 cm
Binnenafmeting (B x D) 194 x 165 cm
Diepte in cm 150 - 199 cm
Oppervlak 4,9 m2
Wandhoogte 190 cm
Nokhoogte 232 cm
Houtdikte in mm 28 mm
Deur (B x H) 95 x 179 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) 210 x 120 x 50 cm / 320,5 kg
Dakbedekking Dakleer (antraciet)
Materiaal Noord Europees Vurenhout
Merk Karibu
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Handleiding
Maatwerk

Kunt u de juiste maat niet vinden? Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Tuinhuis Karibu Coborg Zadeldak - 204 x 174 cm - 28 mm

Productgegevens

Vul hier uw contactgegevens in zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

* Verplichte velden

Tuinhuis Karibu Coborg Zadeldak - 204 x 174 cm - 28 mm

Tuinhuis Karibu Coborg Zadeldak - 204 x 174 cm - 28 mm

€ 669,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal