Tuinhuis/Blokhut Fonteyn Linda Pyramidedak Onbehandeld 337 cm ( Doorsnede )

Ga terug

Het model van dit speelse tuinhuis bestaat uit een ruime achthoek en een indrukwekkend piramidedak. Naast de praktische voordelen die het tuinhuis u te bieden heeft, is de Linda dus vooral een ideaal tuinhuis om uw hele tuin te voorzien van een warme pittoreske sfeer. Door in het tuinhuis een aantal tuinmeubelen te plaatsen, creëert u een heerlijke plek om volop van uw tuin te kunnen genieten. Onder andere de vele ramen in het tuinhuis maken dit voor u mogelijk.

Normale prijs: € 2758,99

Nu: € 2299

OF
Info en Opties

Geproduceerd van eerste klas Scandinavisch vurenhout

Tuinhuis Linda is geproduceerd uit hoogwaardig Scandinavisch vurenhout. Dit Noord-Europese hout kenmerkt zich door een enorme stevigheid. De jaarringen van het hout liggen dicht op elkaar, waardoor het hout beschikt over een harde kern en dus enorm duurzaam is. Daarnaast wordt het vurenhout dat we voor onze blokhutten gebruiken, zorgvuldig gescreend op kwaliteit. Hierdoor kunnen we u een tuinhuis garanderen waar u lang plezier van heeft.

Voorzien van hoogwaardig hang- en sluitwerk

Tuinhuis Linda is dankzij het hoogwaardige hang- en sluitwerk een ideale opslagplaats voor uw waardevolle spullen. Met het stevige cilinderslot in de deur, sluit u tuinhuis Linda perfect af. De veiligheid van uw spullen is te allen tijde gewaarborgd. De deuren van tuinhuis Linda zijn verstelbaar, aangezien ze met paumelle scharnieren aan het tuinhuis zijn bevestigd. Zo kunt uzelf de deur eenvoudig waterpas afstellen, waardoor uw tuinhuis het hele jaar door perfect sluitend is.

Ramen voor ventilatie

Dankzij de ramen van tuinhuis Linda voorziet u het tuinhuis eenvoudig van frisse lucht. Ook is er binnenin het tuinhuis voldoende daglicht aanwezig. Op die manier houdt u de conditie van uw opgeslagen spullen goed. De ramen zijn vervaardigd van plexiglas en kunnen dus tegen een stootje. Dankzij dit materiaal blijft de mooie uitstraling van uw tuinhuis dus langer behouden. Daarnaast is plexiglas veiliger dan gewoon glas. Aangezien het transparant plexiglas betreft, heeft u ook de mogelijkheid om uw tuinhuis in te richten als klusruimte, vanwege de extra lichtinval in het blokhut.

Bij Fonteyn kunt u kiezen voor een dompel impregnatie van uw blokhut. Een dompel impregnatie bij Fonteyn houdt in dat het hout van uw blokhut verduurzaamt wordt door middel van een onderdompeling in een groot bad. Dompel impregneren zorgt voor een betere bescherming tegen insecten, schimmel, blauw hout en een langere levensduur van uw blokhut!

  • Bruin - +€ 495,00
  • Groen - +€ 495,00

Het dak van dit mooie tuinhuis is voorzien van hoogwaardige en duurzame dakshingles. Naast het feit dat shingles uw dak beschermen tegen weersinvloeden, geven ze uw tuinhuis een luxueuze uitstraling. De dakshingles zijn beschikbaar in vele kleuren, zodat u het dak van uw tuinhuis altijd kunt vormgeven conform uw eigen smaak. Bovendien zorgen de dakshingles voor een langere levensduur van uw tuinhuis, zodat u er ook langer van kunt genieten.

Deze blokhut wordt geleverd inclusief 7 pakken gratis dakshingles. Kies uw gewenste kleur uit.

  • Zwart
  • Blauw
  • Groen
  • Rood
  • Bruin

Om ervoor te zorgen dat de funderingsbalken van uw blokhut ook lang meegaan, heeft Fonteyn ervoor gekozen om deze funderingsbalken maximaal te verduurzamen. Daarnaast hebben wij ervoor gekozen om aan de onderkant een uitsparing te maken, zodat er luchtcirculatie plaatsvindt onder de balken. Dit zorgt ervoor dat uw funderingsbalken sneller droog zijn en daardoor veel langer meegaan.

Deze blokhut wordt geleverd inclusief hogedruk geïmpregneerde funderingsbalken

Een blokhutvloer bestaat uit planken die worden gemonteerd op hoge druk geïmpregneerde onderbalken. Dat betekent dat de onderbalken maximaal zijn verduurzaamd. Doordat de vloer door de onderbalken wat hoger komt te liggen, blijven de planken droog. Dit zorgt ervoor dat het binnen in de blokhut veel beter droog blijft, waardoor uw spullen altijd droog in dit tuinhuis staan. De blokhutvloer is eenvoudig zelf op maat te zagen.

Deze blokhut wordt geleverd inclusief vloerpakket.

Normale prijs: € 2758,99

Nu: € 2299

Specificaties
Artikelnummer 200092
EAN-Code 8718734571254
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 337 x 337 cm
Binnenafmeting (B x D) 313 x 313 cm
Diepte in cm 300 - 349 cm
Oppervlak 11.36 m²
Wandhoogte 196 cm
Nokhoogte 326 cm
Houtdikte in mm 34 mm
Deur (B x H) 120 x 185 cm
Pakketafmetingen (L x B x H) 245 x 142 x 80 & 240 x 168 x 57 cm
Dakbedekking Dakshingles
Materiaal Noord Europees Vurenhout
Merk Fonteyn
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Handleiding
Maatwerk

Kunt u de juiste maat niet vinden? Vul het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Tuinhuis/Blokhut Fonteyn Linda Pyramidedak Onbehandeld 337 cm ( Doorsnede )

Productgegevens

Vul hier uw contactgegevens in zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

* Verplichte velden

Tuinhuis/Blokhut Fonteyn Linda Pyramidedak Onbehandeld 337 cm ( Doorsnede )

Tuinhuis/Blokhut Fonteyn Linda Pyramidedak Onbehandeld 337 cm ( Doorsnede )

€ 2.299,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal