Tuinhuis/Blokhut Fonteyn Diederick A-Symetrisch 200 Hogedruk Geimpregneerd 300 x 200 cm

Tuinhuis/Blokhut Fonteyn Diederick A-Symetrisch 200 Hogedruk Geimpregneerd 300 x 200 cm

Ga terug
Naam model: Diederick
Houtdikte: 44mm
Behandeling: Hoge druk geimpregneerd
Incl. Dakleer

Van € 1399,- nu voor € 999,-

Dit model is spiksplinternieuw, zit nog in de verpakking en wordt zo goedkoop aangeboden in verband met een magazijn leegverkoop.

*Dit artikel wordt tegen dumpprijs aangeboden. Extra korting is daardoor niet meer mogelijk.
**OP=OP

Normale prijs: € 1299

€ 999

OF
Info en Opties

Waarom we Fonteyn blokhut Diederick impregneren onder hoge druk

Uniek bij Fonteyn is dat we het hout van onze blokhutten speciaal voor u impregneren onder hoge druk. Vaak worden blokhutten geïmpregneerd met een snel dompelbad waarbij het houtoppervlak slechts een dun laagje bescherming krijgt. Fonteyn kiest ervoor om blokhut Diederick maximaal te verduurzamen. Wij trekken het hout van uw blokhut eerst vacuüm in een hogedrukketel, alvorens we het impregnant diep in de nerven van het hout persen. Door dit hoogwaardige proces krijgt het hout wél een optimale bescherming, zodat u veel langer van uw blokhut kunt genieten. Daarnaast krijgt uw blokhut een mooie rustieke uitstraling.

Voordelen van een robuuste blokhutverbinding

Veel tuinhuizen en blokhutten van Fonteyn zijn ontworpen met een blokhutverbinding. Dit stapelsysteem heeft meerdere voordelen. Allereerst is een tuinhuis met een blokhutverbinding, zoals tuinhuis Diederick, eenvoudig door uzelf te monteren, zodat u snel van uw investering kunt genieten. Daarnaast staat de blokhutverbinding van tuinhuis Diederick garant voor een solide constructie. De blokhutverbinding zorgt namelijk voor een versteviging in de hoeken van uw tuinhuis of blokhut. Hierdoor staat de blokhut stevig op het fundament, zodat u dus ook langer van uw tuinhuis of blokhut kunt genieten.

Ramen voor ventilatie

Dankzij de ramen van tuinhuis Diederick voorziet u de blokhut eenvoudig van frisse lucht. Ook is er binnenin het tuinhuis voldoende daglicht aanwezig. Op die manier houdt u de conditie van uw opgeslagen spullen goed. De ramen zijn vervaardigd van plexiglas en kunnen dus tegen een stootje. Dankzij dit materiaal blijft de mooie uitstraling van uw tuinhuis dus langer behouden. Daarnaast is plexiglas veiliger dan gewoon glas. Aangezien het transparant plexiglas betreft, heeft u ook de mogelijkheid om uw tuinhuis in te richten als klusruimte, vanwege de extra lichtinval in de blokhut.

Normale prijs: € 1299

€ 999

Specificaties
Artikelnummer 201279
EAN-Code Nee
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 300 x 200 cm
Binnenafmeting (B x D) Nee
Oppervlak 6 m²
Wandhoogte Nee
Nokhoogte Nee
Houtdikte in mm 44 mm
Deur (B x H) Nee
Pakketafmetingen (L x B x H) Nee
Dakbedekking Dakleer (antraciet)
Materiaal Noord Europees Vurenhout
Merken Fonteyn Blokhutten
Merk Ja
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Alternatieven