Carport TH

Ga terug
Fonteyn Tuinhuis / Blokhut Blokhutten Carport
Vanaf € 999
OF
Info en Opties

Waarom we Fonteyn Carport 500 x 300 impregneren onder hoge druk

Uniek bij Fonteyn is dat we het hout van onze carports speciaal voor u impregneren onder hoge druk. Vaak worden carports geïmpregneerd met een snel dompelbad waarbij het houtoppervlak slechts een dun laagje bescherming krijgt. Fonteyn kiest ervoor om Carport 500 x 300 maximaal te verduurzamen. Wij trekken het hout van uw carport eerst vacuüm in een hogedrukketel, alvorens we het impregnant diep in de nerven van het hout persen. Door dit hoogwaardige proces krijgt het hout wél een optimale bescherming, zodat u veel langer van uw carport kunt genieten. Daarnaast krijgt uw carport een mooie rustieke uitstraling.

Kunstmatige droging van het hout

Het hout van Carport 500 x 300 is door ons gedroogd in geklimatiseerde droogkamers. Hoge druk geïmpregneerd hout komt doordrenkt uit de ketel en moet gedroogd worden. In geklimatiseerde droogkamers gebeurt dit snel en op gecontroleerde wijze. Kunstmatig drogen geniet dan ook de voorkeur boven natuurlijk drogen. Hoe droger het hout, hoe eenvoudiger de montage. Wie kiest voor Carport 500 x 300, kiest dus voor een carport die snel en eenvoudig kan worden opgebouwd. Bovendien gaat de carport langer mee.

Uniek product van eigen ontwikkeling

Fonteyn beschikt over een eigen team van innovatieve designers. Zij houden voor u nauwlettend de laatste trends en ontwikkelingen in de gaten, zodat we u altijd een uniek en modieus product als Carport 500 x 300 kunnen aanbieden. Met ons constructiebureau garanderen we een solide constructie die bestaat uit strikt duurzame materialen van topkwaliteit. Een tuinhuis of carport van Fonteyn is dus niet alleen een lust voor het oog, ook gaan ze een stuk langer mee dan een gemiddelde carport. Bij Fonteyn staan we er dus voor garant dat u een stuk intensiever van uw investering kunt genieten.

Bij Fonteyn heeft u de keuze uit vele soorten dakbedekkingen. Elke dakbedekking geeft uw tuinhuis een andere unieke uitstraling. Bij Fonteyn vindt u dus altijd de dakbedekking die volledig aan uw wensen voldoet.

  • Bitumen dakleer
  • Dakshingles

Het is belangrijk dat de steunpalen van de overkapping van een tuinhuis altijd goed verankerd staan. De palen kunt u vast maken aan de verstelbare paalhouder. Deze paalhouder kunt u dan weer vastmaken aan bijvoorbeeld een betonpoer. Daarnaast kunt u kleine oneffenheden van uw fundament opvangen door de paalhouder zelf op hoogte af te stellen. Met een paalhouder kunt u er dus voor zorgen dat uw overkapping altijd stevig en waterpas op het fundament blijft staan.

Bij dit prieel adviseren wij 6 verstelbare paalhouders.

  • Verstelbare paalhouder - +€ 19,95
Vanaf € 999
Specificaties
Artikelnummer 200038
EAN-Code 8718734570271
Interne code Nee
Gewicht 100.0000
Buitenafmeting (B x D) 500 x 300 cm
Binnenafmeting (B x D) 443 x 243 cm
Oppervlak nvt
Wandhoogte Nee
Nokhoogte 251 cm
Houtdikte in mm 28
Deur (B x H) Nee
Pakketafmetingen (L x B x H) 300 x 110 x 50 cm
Dakbedekking Dakleer (antraciet)
Materiaal Noord Europees Vurenhout
Merken Fonteyn Blokhutten
Merk Nvt
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Alternatieven
Handleiding