Trendhout Set rieten manden (per 2)

Ga terug
Een mooie manier om uw opslagruimte wat meer sfeer te geven: deze set van 2 rieten manden om de kale nissen in uw buitenkeuken modules te camoufleren. De manden passen perfect in de nissen van de Modules C en D, maar kunnen ook onderin de regaal-modules geplaatst worden die als onderstel dienen voor inbouwapparatuur.
Nu € 35
OF
Info en Opties

Ontwerp uw eigen buitenkeuken!

Deze accessoire is onderdeel van de buitenkeukenserie van Trendhout. Door de verschillende modules naar uw inzicht met elkaar te combineren, creërt u op een toegankelijke wijze uw eigen, unieke buitenkeuken. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Zo kunt u door de Module C met latten als hoekverbinding te gebruiken een hoekopstelling maken, zijn alle modules tegen meerprijs in elke RAL-kleur leverbaar en is zelfs maatwerk per module een optie.

Stel uw eigen buitenkeuken samen door op onze webshop uw modules te bestellen. Heeft u interesse in een buitenkeuken in kleur en/of op maat, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Nu € 35
Specificaties
Artikelnummer 500438
EAN-Code 132483
Gewicht 1.0000
Type accessoires Meubilair
Afmetingen 40 x 40 x 25 cm
Interne code Nee
Merk Trendhout
Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Trendhout Set rieten manden (per 2)

Trendhout Set rieten manden (per 2)

€ 35,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal