Trendhout RVS plaatje t.b.v. Build-In Tap Wash en Build-In 2 Burner 720x170mm (bxl)

Ga terug
Bent u van plan om 1 van de Built-in producten van PATTON in uw Trendhout buitenkeuken te plaatsen? Het is dan goed om te weten dat deze in diepte niet helemaal overeen komen met de diepte van de buitenkeuken modules van Trendhout. Hierdoor ontstaat er achter het inbouwapparaat een gat van zo’n 15 cm. Dit RVS Plaatje is precies voor dit probleem geproduceerd. Het vult deze ruimte namelijk precies op waardoor uw PATTON inbouwapparaat weer netjes aansluit bij de rest van de buitenkeuken.
Nu € 65
OF
Info en Opties

Ontwerp uw eigen buitenkeuken!

Deze accessoire is onderdeel van de buitenkeukenserie van Trendhout. Door de verschillende modules naar uw inzicht met elkaar te combineren, creërt u op een toegankelijke wijze uw eigen, unieke buitenkeuken. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Zo kunt u door de Module C met latten als hoekverbinding te gebruiken een hoekopstelling maken, zijn alle modules tegen meerprijs in elke RAL-kleur leverbaar en is zelfs maatwerk per module een optie.

Stel uw eigen buitenkeuken samen door op onze webshop uw modules te bestellen. Heeft u interesse in een buitenkeuken in kleur en/of op maat, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Nu € 65
Specificaties
Artikelnummer 501413
EAN-Code 8718144021042
Gewicht 1.0000
Type accessoires Meubilair
Afmetingen 72 x 17 cm
Interne code Nee
Merk Trendhout
Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Trendhout RVS plaatje t.b.v. Build-In Tap Wash en Build-In 2 Burner 720x170mm (bxl)

Trendhout RVS plaatje t.b.v. Build-In Tap Wash en Build-In 2 Burner 720x170mm (bxl)

€ 65,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal