Trendhout RVS deurknop

Ga terug
Standaard zijn de deurtjes van de Module kastjes van Trendhout voorzien van een gat om deze te openen en weer te sluiten. Als deze opslossing u te simpel is kunt u deze perfect passende RVS deurknop bestellen. Deze is eenvoudig in een gat te monteren en maakt het helemaal af. Het is daarnaast niet alleen bevorderlijk voor de uitstraling van uw buitenkeuken, het maakt het openen van de kastdeurtjes simpelweg ook een stuk makkelijker.
Nu € 23
OF
Info en Opties

Ontwerp uw eigen buitenkeuken!

Deze accessoire is onderdeel van de buitenkeukenserie van Trendhout. Door de verschillende modules naar uw inzicht met elkaar te combineren, creërt u op een toegankelijke wijze uw eigen, unieke buitenkeuken. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Zo kunt u door de Module C met latten als hoekverbinding te gebruiken een hoekopstelling maken, zijn alle modules tegen meerprijs in elke RAL-kleur leverbaar en is zelfs maatwerk per module een optie.

Stel uw eigen buitenkeuken samen door op onze webshop uw modules te bestellen. Heeft u interesse in een buitenkeuken in kleur en/of op maat, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Nu € 23
Specificaties
Artikelnummer 500441
EAN-Code 132486
Gewicht 1.0000
Type accessoires Meubilair
Afmetingen 3,5 x 2,5 cm
Interne code Nee
Merk Trendhout
Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Trendhout RVS deurknop

Trendhout RVS deurknop

€ 23,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal