Trendhout Losse RVS lade t.b.v. BUFFET Module C

Ga terug
De standaard Module C van Trendhout is een open regaal die u van behoorlijk wat kale opslagruimte voorziet. Is u deze open kast te onpraktisch? Niet getreurd, ook hier heeft Trendhout aan gedacht. U kunt daar deze prachtige en duurzame RVS lade voor bijbestellen. Deze is perfect op maat geproduceerd, zodat ze de nis prachtig afsluiten en uw opslagruimte een stuk georganiseerder maken. De lade is daarbij netjes afgewerkt met een Lariks/Douglas front, wat perfect bij de rest van uw buitenkeuken aansluit.
Nu € 155
OF
Info en Opties

Ontwerp uw eigen buitenkeuken!

Deze accessoire is onderdeel van de buitenkeukenserie van Trendhout. Door de verschillende modules naar uw inzicht met elkaar te combineren, creërt u op een toegankelijke wijze uw eigen, unieke buitenkeuken. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Zo kunt u door de Module C met latten als hoekverbinding te gebruiken een hoekopstelling maken, zijn alle modules tegen meerprijs in elke RAL-kleur leverbaar en is zelfs maatwerk per module een optie.

Stel uw eigen buitenkeuken samen door op onze webshop uw modules te bestellen. Heeft u interesse in een buitenkeuken in kleur en/of op maat, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Nu € 155
Specificaties
Artikelnummer 500449
EAN-Code 132494
Gewicht 1.0000
Type accessoires Meubilair
Afmetingen Nee
Interne code Nee
Merk Trendhout
Vraag uw korting aan
Bent u benieuwd hoeveel korting wij momenteel op dit product kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Vraag uw Korting aan!

* Verplichte velden

Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Trendhout Losse RVS lade t.b.v. BUFFET Module C

Trendhout Losse RVS lade t.b.v. BUFFET Module C

€ 155,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal