Trendhout Legplateau module A

Ga terug
De Module A is van zichzelf een volledig open kast waar u al uw keukengerei in kwijt kunt. Met dit Legplateau speciaal voor deze module geproduceerd brengt u een extra verdieping aan in deze kast waardoor de kast een stuk georganiseerder wordt gemaakt. Zo kunt u al uw keukenspullen als servies of bestek over een 2 keer zo groot oppervlak verdelen en kunt u dus automatisch meer kwijt.
Nu € 69
OF
Info en Opties

Ontwerp uw eigen buitenkeuken!

Deze accessoire is onderdeel van de buitenkeukenserie van Trendhout. Door de verschillende modules naar uw inzicht met elkaar te combineren, creërt u op een toegankelijke wijze uw eigen, unieke buitenkeuken. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Zo kunt u door de Module C met latten als hoekverbinding te gebruiken een hoekopstelling maken, zijn alle modules tegen meerprijs in elke RAL-kleur leverbaar en is zelfs maatwerk per module een optie.

Stel uw eigen buitenkeuken samen door op onze webshop uw modules te bestellen. Heeft u interesse in een buitenkeuken in kleur en/of op maat, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Nu € 69
Specificaties
Artikelnummer 500445
EAN-Code 132490
Gewicht 1.0000
Type accessoires Meubilair
Afmetingen 103,5 x 51 x 6 cm
Interne code Nee
Merk Trendhout
Artikel-vraag
Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Persoonlijke Gegevens

* Verplichte velden

Beter alternatief?
Trendhout Legplateau module A

Trendhout Legplateau module A

€ 69,00

Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met Visa Veilig betalen met Mastercard Veilig betalen met Mistercash Veilig betalen met Sofort Veilig betalen met Paypal